ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτό το θηρίο χορεύει υπέροχα

Αυτό το θηρίο χορεύει υπέροχα

Ο Μιγιέν Λόπες Νούνες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 130 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης και από τη χαρά του, το... έριξε στο χορό. Δείτε τους απολαυστικούς πανηγυρισμούς του θηριώδους παλαιστή.

Στις 15 Αυγούστου ο Μιγιέν Λόπες Νούνες έγραψε ιστορία κατακτώντας το τρίτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, κάτι που έχουν πετύχει μόλις δύο παλαιστές της ελληνορωμαϊκής πριν απ' αυτόν. Ο Ρώσος Αλεξάντερ Καρέλιν το 1988, το 1992 και το 1996, αλλά και ο Σουηδός Καρλ Βέστερμπερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920, του 1924 και του 1932.

Ο 33χρονος Κουβανός, λοιπόν, κατάφερε να μπει σε αυτό το πολύ κλειστό κλαμπ των θρύλων του αθλήματος, επικρατώντας επί του Τούρκου Ριζά Καγιαάλπ στον τελικό της μεγαλύτερης κατηγορίας της ελληνορωμαϊκής πάλης (130 κιλών) με 6-0.

Ο Λόπες, που ζυγίζει 120 κιλά, ξεκίνησε το χορευτικό του σόου σχεδόν ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όταν είχε διαμορφωθεί ήδη το τελικό σκορ και τα πράγματα ήταν πολύ σκούρα για τον Τούρκο Πρωταθλητή.

Όταν μάλιστα η νίκη ήταν γεγονός, ο Κουβανός παλαιστής δεν έμεινε μόνο στους χορούς αλλά από τη χαρά του, και από κεκτημένη, πιθανώς, ταχύτητα πέταξε στην παλαίστρα τον προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ