ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άθλος της Βραζιλίας, 6-5 την Σερβία!

Άθλος της Βραζιλίας, 6-5 την Σερβία!

Η Βραζιλία του Ράτκο Ρούντιτς απέδειξε ότι δεν αστειεύεται στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών. Οι οικοδεσπότες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής, νικώντας 6-5 την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία, και έφεραν άνω-κάτω τον Α' Όμιλο.

Η Βραζιλία απέδειξε ότι δεν αστειεύεται και βάζει πλώρη για πολύ ψηλά στο Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών. Οι οικοδεσπότες του Ράτκο Ρούντιτς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής, νικώντας 6-5 την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία και έφεραν άνω-κάτω τον Α' Όμιλο, στον οποίο μετέχει και η Ελλάδα.

Η ομάδα της Νότιας Αμερικής έφτασε τις τρεις νίκες και προπορεύεται στη βαθμολογία με έξι βαθμούς, έναντι τεσσάρων της Ελλάδας, ενώ οι Σέρβοι παραμένουν χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) και θεωρητικά κινδυνεύουν ακόμη και με αποκλεισμό.

Το σίγουρο είναι ότι αν η Εθνική μας νικήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (1:30 ώρα Ελλάδας) τη Βραζιλία, γίνεται το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση του Α' Ομίλου. Το νικητήριο γκολ της "σελεσάο" σημείωσε με πέναλτι ο Γκιμαράες, 46'' πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-0, 1-2

Η βαθμολογία:

Βραζιλία 6

Ελλάδα 4

Αυστραλία 3

Ουγγαρία 3

Σερβία 2

Ιαπωνία 0

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ