ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αθλήτρια ράγκμπι δέχθηκε πρόταση γάμου από την αγαπημένη της

Αθλήτρια ράγκμπι δέχθηκε πρόταση γάμου από την αγαπημένη της

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια ράγκμπι, Ίζι Σερούλο, δέχθηκε πρόταση γάμου από την αγαπημένη της και υπεύθυνη διεξαγωγής του αθλήματος, Μαρζορί Ένια, στο περιθώριο τελετής απονομής μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στην Αυστραλία κατέληξε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ράγκμπι αφού τα καγκουρό επιβλήθηκαν με 24-17 επί της Νέας Ζηλανδίας στον τελικό. Αυτά στο αθλητικό κομμάτι. Γιατί, στο περιθώριο της τελετής απονομής μεταλλίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, την παράσταση "έκλεψε" μια πρόταση γάμου.

Ούσες ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, η υπεύθυνη διεξαγωγής του αθλήματος, Μαρζορί Ένια, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της και Βραζιλιάνα αθλήτρια ράγκμπι, Ίζι Σερούλο. Η δεύτερη είπε το "ναι", δίχως δεύτερη σκέψη.

Αθλήτρια ράγκμπι δέχθηκε πρόταση γάμου από την αγαπημένη της

"Νόμιζα ότι θα έδινα συνέντευξη, αλλά δεν ξέρω πώς έγινε. Μας είπαν ότι θα έπρεπε μετά την απονομή να περιμένουμε να φύγει όλος ο κόσμος και ήμουν εκεί περιμένοντας. Όλος ο κόσμος περίμενε μαζί μου. Έλεγα θα δώσω τη συνέντευξη και θα πάω να φάω, πεινούσα πολύ. Τότε ξεκίνησε να μιλά η Μαρζορί και εγώ να κλαίω. Ήξερα τι θα ερχόταν. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το ναι", υποστήριξε η Ίζι Σερούλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ