ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποσύρεται ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας

Αποσύρεται ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας

Η αποστολή της Σερβίας επέστρεψε από το Ρίο ντε Τζανέιρο με δυο μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες ωστόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας, εξήγησε ότι αποχωρεί πριν ολοκληρωθεί η θητεία του!

Οι ομάδες μπάσκετ της Σερβίας ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο, προσθέτοντας δυο μετάλλια στον σύνολο της σέρβικης αποστολής που ταξίδεψε στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, οι Γυναίκες κατέκτησαν τo χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη τους στον μικρό τελικό με τη Γαλλία, στην πρώτη παρουσία τους σε Ολυμπιακό τουρνουά κι έχοντας την κόρη του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Μαρίνα στην άκρη του πάγκου.

Σε ό,τι αφορά τους Άνδρες, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο απέναντι στην πανίσχυρη Team USA που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους Σέρβους.

Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας, Ντράγκαν Τζίλας, εξήγησε κατά την επιστροφή στο Βελιγράδι ότι αποχωρεί από τη θέση του, μολονότι η θητεία του ολοκληρώνεται το 2019.

"Έχουμε πετύχει τεράστια επιτεύγματα τα τελευταία έξι χρόνια! Η ομοσπονδία δεν έχει οικονομικά προβλήματα, σεβόμαστε τη FIBA... Νομίζω πως ήλθε η ώρα να έλθουν νέοι άνθρωποι στην ομοσπονδία, με ενέργεια και νέες ιδέες. Η θητεία μου ολοκληρώνεται το 2019, έχω εκλεγεί ήδη δυο φορές και αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί τιμή για εμένα. Παρ' όλα αυτά, αποφάσισα πως ήλθε η ώρα να αποσυρθώ. Η σέρβικη ομοσπονδία θα έχει νέο πρόεδρο μέσα στους επόμενους μήνες" τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ