ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκλεισμός-σοκ για την Κόουπλαντ

Αποκλεισμός-σοκ για την Κόουπλαντ

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, Κάθριν Κόουπλαντ, έμεινε εκτός τελικού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, προς μεγάλη απογοήτευση της βρετανικής κωπηλασίας.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, Κάθριν Κόουπλαντ, έμεινε εκτός τελικού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο Ρίο ντε Τζανέιρο προς μεγάλη απογοήτευση της βρετανικής κωπηλασίας. Το 2012 η Κόουπλαντ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με συναθλήτρια τη Σόφι Χόσκινγκ.

Στη Ολυμπιακή Ρεγκάτα της Βραζιλίας, όμως με αντικαταστάτρια της τελευταίας την Σάρλοτ Τέιλορ, το βρετανικό πλήρωμα απογοήτευσε. Αφού πρώτα δεν τα κατάφερε στα προκριματικά (ήταν 5ες), σήμερα (Τρίτη, 9/8) απώλεσε και τη δεύτερη ευκαιρία μέσω επαναληπτικών.

Συγκεκριμένα, οι Βρετανίδες τερμάτισαν 3ες στην επαναληπτική σειρά τους, με την πρόκριση να εξασφαλίζουν οι πρώτες Αμερικανίδες Ντέβερι Καρζ και Κάθλιν Μπέρτκο, καθώς και οι Γιαπωνέζες Αγιάμι Οίσι και Τσιάκι Τομίτα. Πικραμένη η Σάρλοτ Τέιλορ, απέδωσε σε εκείνη τον αποκλεισμό, εξηγώντας πως αισθάνεται ότι απογοήτευσε την "χρυσή" στο Λονδίνο, Κάθριν Κόουπλαντ, στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ