ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανησυχεί για την κατάστασή της η Σουρ

United States' Jennifer Suhr celebrates winning gold in the women's pole vault final during the athletics in the Olympic Stadium at the 2012 Summer Olympics, London, Monday, Aug. 6, 2012. (AP Photo/Matt Dunham)
United States' Jennifer Suhr celebrates winning gold in the women's pole vault final during the athletics in the Olympic Stadium at the 2012 Summer Olympics, London, Monday, Aug. 6, 2012. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Τζένι Σουρ είχε ως στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ρίο, αλλά εσχάτως ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της, αφού προσεβλήθη από σοβαρό ίωση!

Η Τζένι Σουρ έχει προσβληθεί από μια σοβαρή ίωση κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Ρίο, κάτι που ίσως επηρεάσει την απόδοσή της στο επί κοντώ, τα προκριματικά του οποίου γίνονται την Τρίτη (16/8).

Αυτό έγραψε στο twitter ο σύζυγος της Αμερικανιδας κατόχου του ολυμπιακού τίτλου στο επί κοντώ, αλλά πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να αποσύρει τη συμμετοχή της εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

" Η Τζενι έχει αρρωστήσει τις δύο τελευταίες ημέρες. Από σήμερα το πρωί η ίωση την έχει επηρεάσει πολύ και σχεδόν έχει χάσει τη φωνή της", ανέφερε ο Ρικ Σουρ, που εξήγησε ότι η 34χρονη σύζυγός της εξαιτίας του ιού που προσβλήθηκε στο Ρίο έχει αναπνευστικά προβλήματα.

" Είναι τόσο άδικο. Ήρθαμε εδώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τέσσερα χρόνια απόλυτης αφοσίωσης τα καταστρέφει ένας ιός και η κατάσταση δείχνει ότι χειροτερεύει. Ελπίζαμε ότι τα αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα που μας έδωσαν οι γιατροί θα μας βοηθούσαν, αλλά δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται", πρόσθεσε ο Σουρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ