ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναχώρησε για το Ρίο η Πρεβολαράκη

Αναχώρησε για το Ρίο η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο προπονητής της, Παριγέι Μοϊσεν, αναχώρησαν για τη Βραζιλία, όπου θα συμμετάσχει στο Ολυμπιακό τουρνουά Πάλης στην κατηγορία των -53κ.

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο προπονητής της Παριγέι Μοϊσεν αναχώρησαν σήμερα (8/8) το πρωί για τη Βραζιλία, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στο Ολυμπιακό τουρνουά Πάλης στην κατηγορία των -53κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αποχαιρέτησε τη Μαρία με ένα… οικογενειακό δείπνο, όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι προπονητές της Πρεβολαράκη Παριγέι Μοϊσεν, Κώστας Αρκουδέας, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων Γιώργος Πιλίδης, ο Ολυμπιονίκης και προπονητής Αμιράν Καρντάνοφ, αθλητές που βοήθησαν την προετοιμασία της Πρεβολαράκη, ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος, ο οποίος θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το Ρίο, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, με την Μαρία που ήταν το κεντρικό πρόσωπο του δείπνου, να δέχεται ευχές από όλους και φυσικά… πειράγματα τόσο για το φαγητό στη Βραζιλία, όσο και για τα κουνούπια!

Η καλή διάθεση, φάνηκε και από τις πολλές φωτογραφίες, ενώ και θαμώνες του μαγαζιού που έτρωγαν την ίδια ώρα, σήκωναν και αυτοί τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν με την σειρά τους στην Μαρία τα καλύτερα!

Αναχώρησε για το Ρίο η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη λίγο πριν αναχωρήσει για το Ρίο δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και όλους τους φίλους μου που ήρθαν στο τραπέζι, αλλά και με βοήθησαν στην Ολυμπιακή μου προετοιμασία. Μέχρι στιγμής έχουν κυλήσει όλα ομαλά και ελπίζω να μην έχουμε κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή. Ευχομαι την ημέρα των αγώνων να είμαι καλά και να έχω την τύχη με το μέρος μου, για να κάνω κάτι καλό στην Βραζιλία».

Ο προπονητής της, Παριγέι Μοϊσεν, σχολίασε: « Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Η Μαρία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βρίσκει τον καλό της εαυτό, που είχε πριν το χειρουργείο στον αυχένα. Ελπίζω στο Ρίο να ανταμειφθεί για όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό και τον τεράστιο αγώνα που έδωσε για να βρεθεί στο Ρίο», τόνισε αρχικά ο Μοϊσεν και πρόσθεσε: «η Μαρία έδειξε ότι έχει φοβερά αποθέματα ψυχής. Ότι επανήλθε από ένα τόσο βαρύ χειρουργείο και μάλιστα προκρίθηκε στο Ρίο το αποδεικνύει αυτό. Μπορώ να περιμένω τα πάντα από αυτήν στο Ρίο».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας σχολίασε: «Η οικογένεια της Πάλης είναι στο πλευρό της Μαρίας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον αγώνα της και θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να ευχαριστηθεί την παρουσία της στο Ρίο και να επιστρέψει με ένα μετάλλιο. Εχει πολλές δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για τους Ελληνες, τους φιλάθλους και την οικογένεια της Πάλης, τους οποίους θα κάνει υπερήφανους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ