ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανεώθηκε η θητεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.

Ανανεώθηκε η θητεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει τη θητεία του για ακόμα δύο χρόνια.

Mετά την άκρως πετυχημένη θητεία τους στο ΔΣ της περιόδου 2014-2016, τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΟ έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τους συναδέλφους τους Ολυμπιονίκες για μία ακόμη διετία.

Έτσι πλήθος Ολυμπιονικών μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ως Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης, προσήλθαν στα γραφεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μοναδική αλλαγή στη σύνθεση του ΔΣ, ένας εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς, ο Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Λευτέρης Κόνσολας, ο οποίος ουσιαστικά κατέλαβε την θέση του σπουδαίου Ολυμπιονίκη και Παγκοσμιονίκη του Άλματος επί Κοντώ, Χρήστου Παπανικολάου.

Το νέο συμβούλιο θα συνεδριάσει το τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης, για να συσταθεί σε σώμα, και θα υπάρξουν τότε νεότερες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγουρη, Εύη Μωραϊτίδου, Αγγελική Καραπατάκη, Δημήτρης Καφφάτος, Ειρήνη Αϊνδηλή, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη και Λευτέρης Κόνσολας.

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook.

Ανανεώθηκε η θητεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ