ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αήττητη η Αυστραλία, η Λευκορωσία απέκλεισε την Βραζιλία

Αήττητη η Αυστραλία, η Λευκορωσία απέκλεισε την Βραζιλία

Με την Πένι Τέιλορ να κάνει ρεκόρ καριέρας στους Ολυμπιακούς αγώνες η Αυστραλία κέρδισε τη Γαλλία με 89-71, ενώ η Λευκορωσία σόκαρε την Βραζιλία νικώντας με 65-63. Εκτός συνέχειας οι διοργανωτές ζωντανές για τη πρόκριση οι Λευκορωσίδες

Με την Πέινι Τέιλορ να πετυχαίνει 31 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας στους Ολυμπιακούς αγώνες και μοιράζοντας 9 ασίστ η Αυστραλία επικράτησε εύκολα με 89-71 της Γαλλίας και έκανε το 3 στα 3 στη διοργάνωση. Η ομάδα της Ωκεανίας βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορυφή του Α' ομίλου, καθώς τα ξημερώματα η αήττητη Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Τουρκία.

Η Βραζιλία για ένα ημίχρονο έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι με την Λευκορωσία, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να... καταρρέει και το πλήρωσε ακριβά. Οι Λευκορωσίδες δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα στο τέλος κατάφεραν να κάνουν σεφτέ στη διοργάνωση κερδίζοντας με 65-63 κι αφήνοντας τους οικοδεσπότες χωρίς νίκη έπειτα από τρία παιχνίδια. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Λατινικής Αμερικής αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες είχε για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ