ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

32η η Αναστασία Μάντσιου στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση

32η η Αναστασία Μάντσιου στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση

Η Αναστασία Μάντσιου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που γίνονται στο Λιλεχάμερ (Νορβηγία).

Η Αναστασία Μάντσιου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που γίνονται στο Λιλεχάμερ (Νορβηγία). Η πρωταθλήτριά μας των Αλπικών, πήρε την 32η θέση στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, ανάμεσα στις 38 αθλήτριες που κατάφεραν να τερματίσουν, με συνολικό χρόνο 3:09.23 και 247,68 βαθμούς FIS.

Επίσης, ο Νικόλαος Μαυρίδης τερμάτισε στην 47η θέση, στο αγώνισμα 10 χλμ. καταδίωξης διάθλου, με χρόνο 42:18.3. Είχε πολύ καλές βολές με 17 στις 20 αλλά υστέρησε σε χρόνο στο σκι.

Αναβολές στο εσωτερικό

• Οι ειδικές καιρικές συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες και έλλειψη χιονιού) οδήγησαν σε αναβολή τους αγώνες του Σαββατοκύριακου (20-21/02): της Χιονοσανίδας ΠΑΧ και 1ο Κύπελλο, στην Βασιλίτσα και του Κυπέλλου Π-Κ Δρόμων Αντοχής, στο Μέτσοβο.

Για τους ίδιους λόγους ακυρώθηκε και το Βαλκανικό Κύπελλο Δρόμων Αντοχής, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο (27-28/02), στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ