MOTORSPORTS

Yamaha: 60 χρόνια ιστορίας

Yamaha: 60 χρόνια ιστορίας

Η Yamaha γιορτάζει 60 χρόνια καινοτομίας με την πιο δυνατή γκάμα μοτοσυκλετών και επαναπροσδιορίζει το ρόλο της ως πρωταγωνιστική μάρκα στην Ευρώπη.

Την 1η Ιουλίου 1955 ένα νέο όνομα εμφανίστηκε στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, και 60 χρόνια αργότερα, η Yamaha έχει πλέον εδραιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καινοτόμων και συναρπαστικών δικύκλων.

EOΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΥΑΜΑΗΑ 2016 ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, το όνομα Yamaha ταυτίζεται με την παρουσίαση νέων επιτυχημένων δικύκλων που εξάπτουν τη φαντασία των αναβατών σε όλο τον κόσμο. Η νέα μας γενιά των Supersport, η οικογένεια ΜΤ και οι Sport Heritage μοτοσυκλέτες, επικράτησαν ως ηγέτες στις κατηγορίες τους με σαφή υπεροχή, προσφέροντας δυναμική σχεδίαση σε συνδυασμό με ένα νέο είδος οδηγικής συγκίνησης.

Σήμερα, ανακτούμε τη θέση μας στην κορυφή, ως πρώτη μοτοσυκλετιστική μάρκα στην Ευρώπη! Και το επιθετικό πλάνο λανσαρίσματος νέων μοντέλων ξεδιπλώνεται στρατηγικά με στόχο να διατηρήσουμε την κυριαρχία μας ως κορυφαίος κατασκευαστής στην Ευρώπη, αναπτύσσοντας με συνέπεια μια σειρά από νέα μοντέλα που εμπνέουν και ενθουσιάζουν όλους τους πελάτες μας, σε κάθε τμήμα των αγορών μοτοσυκλέτας και scooter.

Εχθές το βράδυ εκπρόσωποι του Τύπου, στελέχη απ’ όλο τον κόσμο, όπως και όλοι όσοι έβλεπαν τη ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση επαναστατικών νέων μοντέλων που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στις οικογένειες μοντέλων ΜΤ και Sport Heritage. Η παρουσίαση μετατράπηκε σε γιορτή και καταιγισμό φωτογραφιών όταν στη σκηνή εμφανίστηκαν οι θριαμβευτές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜotoGP αναβάτες της Υamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

H Yamaha αποκάλυψε το νέο ισχυρό μοντέλο-ναυαρχίδα MT-10, καθώς και το νέο συμπαγές MT-03, ενώ το νέο XSR900 φέρνει την 3-κύλινδρη crossplane απόδοση κινητήρα στην οικογένεια των Faster Sons. Το νέο enduro WR450F βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της προσοχής δίπλα στο alter ego του WR450F Ντακάρ, που θα διαγωνιστεί στο σκληρότερο ράλι του κόσμου, τον Ιανουάριο.

Σήμερα ανοίγει τις πύλες του ολοκαίνουριο περίπτερο της Yamaha στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο, και φαίνεται ότι θα είναι και φέτος ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, με τα δυναμικά σχήματα του, τα διαφορετικά περιβάλλοντα και την κυρίαρχη τεχνολογία αιχμής.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα από κατηγορία σε κατηγορία, και θα μπορούν να βρουν το μοντέλο που προορίζεται να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τους και να εκπληρώσει τα όνειρά τους - στο δρόμο, στην πίστα ή στο χώμα.

ΜΤ FAMILY : Η άκρως επιτυχημένη οικογένεια MT παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη. Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου κορυφαίου-σημείου αναφοράς MT-10, και του MT-03, οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας μπορούν τώρα να απολαύσουν το MT-09 και τις παραλλαγές του, που το 2016 έρχονται εξοπλισμένα με TCS (Traction Control System= Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης). Το «Άγγιγμα της Νύχτας» (Ray of Darkness) απλώνεται στα περισσότερα από τα μοντέλα ΜΤ, και το δυναμικό νέο φωσφορίζον χρώμα ενισχύει την ισχυρή και μοναδική ταυτότητα της οικογένειας των ΜΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ