WRC

Χωρίς Ακρόπολις το προσωρινό πρόγραμμα του 2017

12 TLUSTAK Antonin  KUCERA Ladislav SKODA Fabia R5 Action during the European Rally Championship 2016 - Acropolis Rally Of Grece - Lamia From May 6 to 8 in Lamia - Photo Jorge Cunha / DPPI
12 TLUSTAK Antonin KUCERA Ladislav SKODA Fabia R5 Action during the European Rally Championship 2016 - Acropolis Rally Of Grece - Lamia From May 6 to 8 in Lamia - Photo Jorge Cunha / DPPI JORGE CUNHA/ AIFA / DPPI

Η προσπάθεια για επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC δεν ευδοκίμησε, καθώς ο εθνικός μας αγώνα δεν συμπεριλήφθηκε στο προσωρινό καλεντάρι που ανακοίνωσε η FIA.

Η προσπάθεια για επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2017 φαίνεται πως δεν ευδοκίμησε, καθώς ο εθνικός μας αγώνα δεν συμπεριλήφθηκε στο προσωρινό καλεντάρι που ανακοίνωσε η FIA.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 12 Ράλι με την προοπτική να προστεθούν σε αυτό ένα ή δύο ακόμη. Monte Carlo, Σουηδία, Μεξικό, Αργεντινή, Πορτογαλία και Ιταλία θα διεξαχθούν τις ίδιες ημερομηνίες με φέτος, ενώ ο αγώνας της Γαλλίας μεταφέρεται από τέλη Σεπτέμβρη στο πρώτο δεκαήμερο Απριλίου.

Από κει και πέρα, Φινλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Μ. Βρετανία και Αυστραλία έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο καλεντάρι της επόμενης χρονιάς, χωρίς ωστόσο να έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Ράλι.

Το βέβαιο είναι ότι η αυλαία της σεζόν, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, θα ανοίξει στο Monte Carlo και θα πέσει στην Αυστραλία που από φέτος αποτελεί και πάλι τον τελευταίο σταθμό.

Στην τελική του μορφή το πρόγραμμα θα έχει 13 ή 14 αγώνες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, με τις χώρες που διεκδικούν μια θέση να είναι η Τουρκία, η Κίνα και η Πολωνία.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ούτε στις επιλαχούσες είναι δύσκολο έως απίθανο να δούμε το Ακρόπολις στο τελικό καλεντάρι που θα ανακοινωθεί στα τέλη Νοέμβρη.

Το προσωρινό πρόγραμμα του 2017:

Monte-Carlo / 20 - 22 January

Sweden / 10 - 12 February

Mexico / 10 - 12 March

France / 7 - 9 April

Argentina / 28 - 30 April

Portugal / 19 - 21 May

Italy / 9 - 11 June

Finland / Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία

Germany / Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία

Spain / Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία

Great Britain / Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία

Australia / Δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Χτυποκάρδια... πριν τα θρανία
Ο απολογισμός της Michelin για το Misano
Πρωταθλητής ο μικρός Περιστεράς
TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ