WRC

To Toyota Yaris WRC με λογότυπα της Microsoft!

To Toyota Yaris WRC με λογότυπα της Microsoft!

Η Toyota επιστρέφει στο στίβο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι το 2017 μέσω της αγωνιστικής ομάδας Toyota GAZOO Racing της οποίας ηγείται ένας θρύλος του σπορ, ο Tommi Makinen.

Οι δοκιμές του - νέας γενιάς αγωνιστικού - Yaris WRC συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας είναι διάχυτη. Στο Σαλόνι του Παρισιού, η ομάδα παρουσίασε τη λιβρέα του νέου της αγωνιστικού ανακοινώνοντας παράλληλα μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Microsoft.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Κολοσσός της πληροφορικής θα είναι από τους βασικούς τεχνικούς συνεργάτες της ομάδας η οποία μέσω αυτής της συνεργασίας θέλει να μεγιστοποιήσει την ανταγωνιστικότητά της στο WRC διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα στοιχεία και τα δεδομένα που θα συλλέγονται από τους αγώνες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται με στόχο την πραγματοποίηση του οράματος της εταιρείας που δεν είναι άλλο από το να κατασκευάσει 'ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα'.

Το πόσο σημαντική θεωρούν στην ιαπωνική εταιρεία αυτή τη συνεργασία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda έκανε την παρουσίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Χτυποκάρδια... πριν τα θρανία
Ο απολογισμός της Michelin για το Misano
Πρωταθλητής ο μικρός Περιστεράς
TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ