WRC

Το Fiesta του Οζιέ «θα γίνει ταχύτερο»

Το Fiesta του Οζιέ «θα γίνει ταχύτερο»

Μετά το επιβλητικό ξεκίνημα του Σεμπαστιάν Οζιέ το 2018, με τρεις νίκες σε Μόντε Κάρλο, Μεξικό, και Κορσική στους τέσσερις πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Γάλλος σύντομα θα έχει στο Ford Fiesta WRC της M-Sport και μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων - οι οποίες, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Ουίλσον, «θα το κάνουν ακόμα ταχύτερο».

Ήδη ο Οζιέ έχει εκφράσει την εκτίμησή του ότι η διευρυμένη, φέτος, υποστήριξη της Ford συνέβαλλε στην σημαντική εξέλιξη του Fiesta WRC το χειμώνα, από το τέλος του 2017 μέχρι το Μόντε Κάρλο, καθώς και ότι η εξέλιξη του αυτοκινήτου στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν θα τον βοηθήσει στους τελευταίους αγώνες για τη διεκδίκηση του έκτου διαδοχικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Ουίλσον, ιδιοκτήτης της M-Sport που έχει φέτος αναβαθμισμένη υποστήριξη από τη Ford, δεν διευκρίνισε ποιες ακριβώς θα είναι η αναβαθμίσεις που έρχονται για το Fiesta WRC, και είπε: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ, και οι καρποί αρχίζουν να εμφανίζονται., Έχουμε, τώρα, περισσότερες υποδομές από τη Ford για την εξέλιξη [του αυτοκινήτου], και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να πιέζουμε μπορούμε να βελτιωθούμε περαιτέρω».

Το Fiesta του Οζιέ «θα γίνει ταχύτερο»

Ο Βρετανός συνέχισε: «Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τους πρώτους ενδιάμεσους χρόνους από τις Ειδικές την Παρασκευή, εντυπωσιαστήκαμε από την απόδοση του Σεμπαστιάν και του Ζουλιέν (σ.σ.: Ινγκρασιά, συνοδηγού του). Όμως, οι χρόνοι αυτοί έφεραν πολλή πίεση για τις επόμενες μέρες, διότι έπρεπε να ελέγξουν τη διαφορά. Στο Μεξικό έκαναν μια από τις σπουδαιότερες επιδόσεις που έχω δει ποτέ, και τώρα η απόδοσή τους ήταν εκ νέου εντυπωσιακή».

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ