WRC

Ράλι Γερμανίας: Δεύτερη νίκη για Tänak

Ράλι Γερμανίας: Δεύτερη νίκη για Tänak

Ο Ott Tänak ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Ράλι Γερμανίας και κατέκτησε την κορυφή του βάθρου, με τον Sébastien Ogier να τερματίζει τρίτος, αλλά να παίρνει την πρωτοπορία στην κατάταξη.

Ο Ott Tänak αναδείχθηκε πρωτοπόρος στο Ράλι Γερμανίας, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη της σεζόν μετά από την Ιταλία. Ο 29χρονος Εσθονός επιβεβαίωσε την τετραήμερη κυριαρχία του στην άσφαλτο και άφησε πίσω τον Andreas Mikkelsen κατά 16,4 δευτερόλεπτα.

Το Ford Fiesta του Tänak ήταν πρωτοπόρο από την Παρασκευή και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε σοβαρά από το Citroën C3 του Νορβηγού.

Ο Sébastien Ogier, με το δικό του Fiesta, συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών με 14 δευτερόλεπτα απόσταση από τον Mikkelsen, κάτι που τον έφερε επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, τρεις αγώνες πριν από το φινάλε, αφού ο Thierry Neuville αντιμετώπισε προβλήματα και κατετάγη 44ος.

Ο Dani Sordo με Hyundai i20 κατέκτησε το Power Stage και πήρε πέντε πόντους, ο Esapekka Lappi με Toyota Yaris ήρθε δεύτερος και πήρε τέσσερις πόντους, ο ομόσταυλός του Jari-Matti Latvala πήρε τρεις, ο Ogier πήρε δύο και ο Craig Breen με Citroën C3 κατέκτησε τον τελευταίο βαθμό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ράλι Γερμανίας: Δεύτερη νίκη για Tänak

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ράλι Γερμανίας: Δεύτερη νίκη για Tänak
TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ