WRC

Οζιέ και Λάτβαλα έμειναν στην VW

Οζιέ και Λάτβαλα έμειναν στην VW

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ και ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα θα παραμείνουν στη Volkswagen και το 2015 μαζί με τον τρίτο οδηγό της ομάδας, τον Αντρέας Μίκελσεν.

Η Hyundai... πλεύρισε τον Σεμπαστιάν Οζιέ, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι (WRC) επέλεξε να παραμείνει στη Volkswagen.

Η γερμανική ομάδα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές τα τελευταία δύο χρόνια, ανακοίνωσε την παραμονή του Οζιέ, του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και του Αντρέας Μίκελσεν το 2015.

Ο Οζιέ και ο Λάτβαλα "μονομαχούν" για το πρωτάθλημα και τους χωρίζουν 27 βαθμοί. Η ομάδα έχει κερδίσει στους 20 από τους 24 αγώνες που έχει λάβει μέρος και θα πάει για την 25η νίκη της αυτή την εβδομάδα στην Καταλωνία.

" Έχουμε τους τρεις καλύτερους οδηγούς στον κόσμο", τόνισε ο τιμ μάνατζερ Γιοστ Καπίτο και πρόσθεσε "η συνέχεια είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στα μηχανοκίνητα σπορ. Και οι τρεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της Volkswagen στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία τα επόμενα χρόνια με την ομάδα".

Ο Οζιέ και ο Μίκελσεν βρίσκονται από το ξεκίνημα του προγράμματος το 2012, ενώ ο Λάτβαλα μετακινήθηκε από τη Ford στο τέλος εκείνης της σεζόν.

" Η ανανέωση του συμβολαίου μου με την Volkswagen είναι απόλυτα λογικό βήμα", υποστήριξε ο Οζιέ. "Είναι η καλύτερη ομάδα με το καλύτερο αυτοκίνητο, εγώ και ο συνοδηγός μου δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουμε νίκες και παγκόσμιους τίτλους".

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ