WRC

Νικητής στην Κορσική ο Neuville

Thierry Neuville steering a Hyundai waves before the start of the 85th Rally of Monte Carlo, Thursday, Jan. 19, 2017, in Monaco. The Rally of Monte Carlo is the first event of the 2017 FIA World Rally Championship calendar. (AP Photo/Christian Alminana)
Thierry Neuville steering a Hyundai waves before the start of the 85th Rally of Monte Carlo, Thursday, Jan. 19, 2017, in Monaco. The Rally of Monte Carlo is the first event of the 2017 FIA World Rally Championship calendar. (AP Photo/Christian Alminana) AP

O Thierry Neuville με Hyundai ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ράλι Κορσικής εκμεταλλευόμενος το μηχανικό πρόβλημα του Chris Meeke (Citroen).

Επεισοδιακό ήταν το Ράλι Κορσικής. Ο Chris Meeke (Citroen) ήταν εκείνος ο οποίος ήταν μπροστά μέχρι και το Σάββατο όμως ένα πρόβλημα στον κινητήρα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Η ατυχία του, άνοιξε το δρόμο στον Thierry Neuville. Ο Βέλγος οδηγός κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα από τον Ogier. Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του αγώνα, κατάφερε να παραμείνει μπροστά από το Γάλλο αντίπαλο του και να φτάσει με αυτόν τον τρόπο στη τρίτη νίκη της καριέρας του.

Δεύτερος τερμάτισε τελικά ο Ogier (Ford) μετά από μεγάλη μάχη με τον Dani Sordo (Hyundai). Ο Ισπανός κατάφερε στην προτελευταία ειδική να βρεθεί στη δεύτερη θέση, αλλά ο Γάλλος όντα εξαιρετικός στην τελευταία τον προσπέρασε και ανέβηκε εκείνος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Μεγάλη μάχη είχαμε και για τις θέσεις 4-5 ανάμεσα στον Latvala (Toyota) και τον Breen (Citroen). Όπως ακριβώς συνέβη και στη μάχη για τη δεύτερη θέση όλα κρίθηκαν στην Power Stage με τον Φινλανδό να παίρνει τελικά εκείνος την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

Νικητής στην Κορσική ο Neuville

Photo credits: AP Photo/Christian Alminana

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ