WRC

Λεμπ από άλλο πλανήτη

2015 World Rally Championship / Round 01 /  Monte Carlo Rally / 21-25 January 2015 // Worldwide Copyright: McKlein
2015 World Rally Championship / Round 01 / Monte Carlo Rally / 21-25 January 2015 // Worldwide Copyright: McKlein COLIN MCMASTER/MCKLEIN

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ήταν 22 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το δεύτερο οδηγό στην πρώτη ειδική της σεζόν του WRC στο Ράλι Μόντε Κάρλο.

Ένα χρόνο μακριά από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) έμεινε ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Αλσατός οδηγός έκανε το χατίρι στη Citroen και επέστρεψε για να αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο μαζί με τον πιστό συνοδηγό του και περήφανο Μονεγάσκο, Ντανιέλ Ελενά.

Ο Λεμπ με το DS3 WRC ήταν 22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ταχύτερος από το δεύτερο Οτ Τανάκ (M-Sport) στην πρώτη ειδική του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο πολυπρωταθλητής που αγωνίζεται από το 2014 στο WRC ευνοήθηκε από τη σειρά εκκίνησης, ήταν μόλις 14ος την ώρα που οι οδηγοί του παγκοσμίου πρωταθλήματος δυσκολεύονταν.

Ο Σεμπαστιάν Οζιε (Volkswagen) απάντησε στη δεύτερη ειδική και έριξε τη διαφορά από τον πρώτο Λεμπ στα 13.3 δευτερόλεπτα. Τρίτος ήταν ο περσινός φιναλίστ του πρωταθλήματος, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (Volkswagen).

Εν τω μεταξύ ο Μπριάν Μπουφιέ είχε έξοδο στη δεύτερη ειδική διαδρομή. Ο Μπουφιέ συμμετέχει με ένα Ford Fiesta WRC ειδικά βαμμένο για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του Charlie Hebdo.

Σοβαρά προβλήματα και για τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα. Ο Πολωνός έχασε πέντα λεπτά, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει στο τέλος της δεύτερης διαδρομής. Κατά την επιστροφή του στο service park στο Γκαπ τον Κουμπίτσα σταμάτησε η γαλλική ομοσπονδία γιατί το Fiesta WRC δεν είχε φώτα.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ