WRC

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Ford Fiesta RS WRC 2017

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Ford Fiesta RS WRC 2017
© 2014 CHRIS FREER PHOTOGRAPHY

Το πρώτο πρωτότυπο Ford Fiesta RS WRC προδιαγραφών 2017 είναι έτοιμο και εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στη διαδικασία δοκιμών στις εγκαταστάσεις της M-Sport στην Cumbria.

Μάλιστα, πριν το Ράλι Φινλανδίας ο επικεφαλής της ομάδας, Malcolm Wilson βρέθηκε στο μπάκετ του νέου αγωνιστικού για να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει γίνει. οι δοκιμές συνεχίστηκαν με τον Martin Prokop να παίρνει τα ηνία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Μετά από έναν χρόνο εντατικής εξέλιξης, το νέο Fiesta πάτησε χώμα για τις πρώτες δοκιμές. Το βάρος σε αυτές τις πρώτες δοκιμές έπεσε στα μηχανικά μέρη - ανάρτηση, κιβώτιο ταχυτήτων, μετάδοση, κινητήρας- με την αεροδυναμική να είναι ο επόμενος τομέας στον οποίο θα εστιάσουν οι τεχνικοί.

« Κάθε φορά που ένα νέο αυτοκίνητο κάνει τις πρώτες του δοκιμές στο δάσος υπάρχει πάντα ενθουσιασμός, αυτό συμβαίνει και τώρα», ανέφερε ο Wilson για να προσθέσει: « Αυτό είναι το πρώτο πρωτότυπο αλλά η ταχύτητα είναι ήδη απίστευτη. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία βελτίωσης του αεροδυναμικού πακέτου με τους συνεργάτες μας στη Ford, αλλά ήμασταν σε θέση να δοκιμάσουμε όλα τα νέα μηχανικά εξαρτήματα στο υπάρχον αμάξωμα. Αυτές οι πρώτες δοκιμές ενίσχυσαν την πεποίθησή μου για την ικανότητα που έχουμε να κατασκευάζουμε αγωνιστικά-νικητές».

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Το τρομερό ρεκόρ του Meeke στη Φινλανδία (video)

Σαουδάραβας τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για δύο Bugatti

Μην χάσετε το CAR AND DRIVER Αυγούστου!

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ