WRC

Η VW δεσμεύεται στο WRC

Η VW δεσμεύεται στο WRC

Η Volkswagen ανακοίνωσε την παραμονή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι μέχρι το 2019. Ο γερμανικός κολοσσός κυριαρχεί στο WRC.

Τη νίκη του Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλι Σαρδηνίας ακολούθησε η ανακοίνωση της Volkswagen πως παραμένει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μέχρι το 2019.

Η γερμανική ομάδα υπό τον Γιοστ Καπίτο κυριαρχεί στο WRC από το 2013 που έκανε την είσοδο της, κατακτώντας το πρωτάθλημα των οδηγών με τον Οζιέ και τον τίτλο στους κατασκευαστές.

Η κυριαρχία συνεχίζεται και φέτος. Ένα από τα επιτελικά στελέχη στο πρόγραμμα της Volkswagen, ο Χάιντς-Τζάκομπ Νόιμπερ τόνισε πως " το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα για τη Volkswagen να αποδείξει την αποτελεσματικότητα, τη δυναμική και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της στην παγκόσμια σκηνή".

Ο Καπίτο ζήτησε από τους διοικούντες το σπορ να σεβαστούν την επένδυση της εταιρείας και να διαμορφώσουν την τηλεοπτική προβολή των ράλι, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ελκυστικά στο κοινό. Αυτή είναι η επιθυμία και των άλλων κατασκευαστών.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ