WRC

Η F1 ο επόμενος στόχος του Οζιέ

Η F1 ο επόμενος στόχος του Οζιέ

Το μονοθέσιο του Σεμπάστιαν Φέτελ έχει βάλει στο μάτι ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος οδηγός ζητάει μια ευκαιρία να πάρει γεύση από Φόρμουλα 1.

Εμμονή έχει γίνει στον Σεμπαστιάν Οζιέ να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 και συγκεκριμένα το μονοθέσιο της Red Bull του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ελπίζει πως με τη βοήθεια της εταιρείας, χορηγού και του ίδιου, θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μετά από τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ ράλι στη Μεγάλη Βρετανία ο Οζιέ μίλησε για τη Φόρμουλα 1.

" Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα να αγωνιστώ στο Μονακό (σ.σ. στο Porsche Supercap πριν από το Grand Prix). Ήταν ένα από τα όνειρα μου. Οι δρόμοι είναι απίστευτοι. Διασκέδασα πολύ και πραγματοποίησα ένα βήμα πιο κοντά στην ευκαιρία να δοκιμάσω στη Φόρμουλα 1.

Νομίζω πως δεν είναι μόνο δικό μου όνειρο να οδηγήσω ένα μονοθέσιο. Είναι το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα πραγματικό πλάνο. Ίσως μπορεί με τη βοήθεια της Red Bull να τα καταφέρω", είπε χαρακτηριστικά.

Ο μεγάλος αντίπαλος του, ο Σεμπαστιάν Λεμπ είχε στο παρελθόν την ευκαιρία να κάνει δοκιμές με τη Red Bull, ενώ διεκδίκησε και την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι με την Toro Rosso.

" Ο Σεμπ οδήγησε ένα μονοθέσιο πριν από λίγα χρόνια και τα πήγε καλά από όσα είδα. Το καλό είναι πως πως ο άλλος Σεμπ (σ.σ. Φέτελ) ενδιαφέρεται να οδηγήσει το αυτοκίνητο μου (σ.σ. Polo R WRC). Νομίζω πως πρέπει να το οργανώσουμε μια μέρα".

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ