MOTORSPORTS

Τρομακτικό ατύχημα και μάθημα ήθους από τον Haslam

Τρομακτικό ατύχημα και μάθημα ήθους από τον Haslam

Ο Leon Haslam είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Brands Hatch, έσπασε αστράγαλο και καρπό, έχασε το πρωτάθλημα, αλλά στάθηκε όρθιος για να χειροκροτήσει τον αντίπαλο του. (VIDEOS)

Μετά από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα ο τίτλος στο πρωτάθλημα των Superbike στη Βρετανία θα κρινόταν στον τελευταίο αγώνα με τους Shane Byrne, Leon Haslam και Josh Brookes να διεκδικούν τον τίτλο.

Πριν την έναρξη του αγώνα στο Brands Hatch ο Leon Haslam ήταν το μεγάλο φαβορί έχοντας προβάδισμα 22 βαθμών.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο αφού του αγώνα έχασε τον έλεγχο της μηχανής τους και είχε ένα τρομακτικό ατύχημα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσής του ήταν να σπάσει τον αστράγαλο στο αριστερό πόδι και τον καρπό στο δεξί χέρι!

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά του φρικτούς πόνους που είχε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκανε κάτι που δείχνει το ήθος και τον σεβασμό προς τον αντίπαλο του Shane Byrne ο οποίος πήρε τη νίκη και κατέκτησε τον τίτλο. Υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους της ομάδας του πήγε κοντά στο σημείο όπου πανηγύριζε ο Βρετανός για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του. Ο Byrne μόλις τον αντιλήφθηκε έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ