MOTORSPORTS

Το πρώτο αγωνιστικό του RoboRace

Το πρώτο αγωνιστικό του RoboRace
ROBORACE / DANIEL SIMON LLC

Δείτε το πρώτο αυτόνομο αγωνιστικό όχημα που σχεδιάστηκε ειδικά για τοRoboRace, το νέο Πρωτάθλημα που ετοιμάζεται πυρετωδώς και που αρχικά θα έχει υποστηρικτικό ρόλο σε αυτό της Formula E (VIDEO+PHOTOS).

Και να που φτάσαμε στο αύριο πολύ πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε. Στις φωτογραφίες και στο video μπορείτε να δείτε το πρώτο αυτόνομο αγωνιστικό όχημα που σχεδιάστηκε ειδικά για το RoboRace , το νέο Πρωτάθλημα που ετοιμάζεται πυρετωδώς και που αρχικά θα έχει υποστηρικτικό ρόλο σε αυτό της Formula E.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η εταιρεία Kinetik που εδρεύει στο Λονδίνο έχει αναλάβει την εξέλιξή του, ενώ η σχεδίαση φέρει την υπογραφή του Daniel Simon.

Είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300 km/h και έχει φουτουριστική σχεδίαση. « Ήταν σημαντικό για μας να έχουμε σημαντική ποσότητα αεροδυναμικής πίεσης χωρίς κάποια περιττά μέρη να χαλάσουν την χαρακτηριστική εικόνα του οχήματος. Και αυτό κατέστη σε μεγάλο βαθμό δυνατό με τη χρήση του δαπέδου ως βασική αεροδυναμική συσκευή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Daniel Simon.

Το νέο αυτό αγωνιστικό χωρίς οδηγό, που θα λειτουργεί με AI (Artificial intelligence - τεχνητή νοημοσύνη), αναμένεται να το δούμε για πρώτη φορά στη δράση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2016/17.

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Ακρόπολις 2016: Επιστροφή σε κλασικές ειδικές της Λαμίας

O χρόνος μετρά αντίστροφα για το Μπαχρέιν

Toni Bou, o "Βασιλιάς του Παγκόσμιου Trial" (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Το πρώτο αγωνιστικό του RoboRace
ROBORACE / DANIEL SIMON LLC
Το πρώτο αγωνιστικό του RoboRace
ROBORACE / DANIEL SIMON LLC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ