MOTORSPORTS

Το δράμα της Toyota και η αποθέωση του "ευ αγωνίζεσθαι"

Το δράμα της Toyota και η αποθέωση του "ευ αγωνίζεσθαι"

Ούτε το πιο "αρρωστημένο" μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του 24ωρου αγώνα του Le Mans. Δείτε VIDEOS απ' όλα όσα συνέβησαν.

Ούτε το πιο "αρρωστημένο" μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του24ωρου αγώνα του Le Mans. Η Toyota είχε τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο διάστημα της 24ωρης δοκιμασίας και βάδιζε ολοταχώς προς την παρθενική της νίκη μέχρι τη στιγμή που ο Kazuki Nakajima με το TS050 Hybrid "έμεινε" τρία λεπτά πριν την πτώση της καρό σημαίας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Κάπως έτσι η Porsche αναδείχθηκε νικήτρια της 84ης έκδοσης του θρυλικού αγώνα, πανηγυρίζοντας την 18η νίκη της στο Le Mans. Μια νίκη που στο γκαράζ της γερμανικής ομάδας μετά δυσκολίας μπορούσαν να πιστέψουν ότι κατέκτησαν, όπως μπορείτε να δείτε άλλωστε και στα videos που ετοιμάσαμε.

Αξίζουν, πάντως, συγχαρητήρια και στις δύο μεγάλες αντιπάλους για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν η μεν Toyota το "Βατερλό" της, η δε Porsche τη νίκη της, με τους ανθρώπους της ιαπωνικής ομάδας, παρά το δράμα που βίωναν εκείνες τις στιγμές, να βρίσκουν το κουράγιο και να επισκέπτονται το γκαράζ της Porsche για να δώσουν συγχαρητήρια για τη νίκη.

Το δράμα της Toyota και η αποθέωση του "ευ αγωνίζεσθαι"
WWW.REDBULLCONTENTPOOL.COM

Και οι άνθρωποι του γερμανικού team με με τη σειρά τους, για να τους τιμήσουν, να ξεσπούν σε χειροκροτήματα σε μια ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της δυναμικής του αντιπάλου. Άλλωστε η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει δόξα στο νικητή.

Ακόμα και στις δηλώσεις τους οι επικεφαλής αλλά και οι οδηγοί του γερμανικού εργοστασίου παρουσιάστηκαν μουδιασμένοι και πολύ προσεκτικοί, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη και αντιμετωπίζοντας με σεβασμό το δράμα του μεγάλου τους αντιπάλου. Η αποθέωση του Fair Play...

Δείτε videos από το συναρπαστικό αγώνα, το δραματικό φινάλε και τα όσα συνέβησαν στο γκαράζ των νικητών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Le Mans 24 Hours - QP: Η Porsche κλείδωσε το 1-2
Αφιέρωμα: 24 Hours of Le Mans 2016
Η ιστορία του 24 Heures du Mans σε ένα διαφορετικό video
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ