MOTORSPORTS

To 7o Motor Festival παίρνει "φωτιά" πριν την αυριανή (2/6) αυλαία

To 7o Motor Festival παίρνει "φωτιά" πριν την αυριανή (2/6) αυλαία

Το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ κάνει δυναμική πρεμιέρα αύριο (2/6), με τους διοργανωτές και τους αθλητές - οδηγούς που θα μετάσχουν να δηλώνουν πανέτοιμοι να συναρπάσουν τους επισκέπτες που θα βρεθούν το τριήμερο 2-3-4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και να συνθέσουν ένα φεστιβάλ μηχανοκίνησης που θα μείνει στην ιστορία. (VIDEO)

Αγωνία τέλος! Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο περίμεναν έφτασε. Το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, κάνει δυναμική πρεμιέρα αύριο (2/6), με τους διοργανωτές και τους αθλητές - οδηγούς που θα μετάσχουν να δηλώνουν πανέτοιμοι να συναρπάσουν τους επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα που θα βρεθούν το τριήμερο 2-3-4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και να συνθέσουν ένα φεστιβάλ μηχανοκίνησης που θα μείνει στην ιστορία!

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης θα ανοίξει το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου τις πύλες του με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, να ανοίγει την αυλαία του Opening Party, που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα αποτελέσει τον πρόλογο του συναρπαστικού διημέρου που θα ακολουθήσει.

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου οι πόρτες του Motor Festival θ’ ανοίγουν στις 11 το πρωί και μέχρι τις 10 το βράδυ της κάθε ημέρας τα σόου και οι διαγωνισμοί δεν θα έχουν σταματημό!

Το πιο «καυτό» και αναμενόμενο γεγονός έρχεται με Drift Show, Monster Truck, Free Style, Motor cross, Super Cars, Αγωνιστικά, ιστορικά, χορεύτριες, βεγγαλικά, Led show μαζί με πολύ καπνό και λάστιχο.

Επίσης περισσότεροι από 150 εκθέτες και εκθεσιακά οχήματα θα βρίσκονται στην έκθεση, γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη αρένα του ΟΑΚΑ, για να έχει ο κόσμος την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον εντυπωσιακό χώρο της μηχανοκίνησης, αλλά να κάνει ακόμη και test drive με τα νέα μοντέλα της Nissan Μουστάκας, που μαζί με τον έμπορο μεταχειρισμένων, Νίκο Τσόγια, σφραγίζουν δυναμικά το festival.

Από αγωνιστικής πλευράς, τα χάι λάιτς του τριημέρου θα είναι σίγουρα ο Πάμπος Χαραλάμπους από την Κύπρο, πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift, ο Νώντας Λογοθέτης, από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ο Λευτέρης Πίππος, ο μοναδικός που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα μοτοσυκλέτας!

Φυσικά δεν θα είναι οι μόνοι, καθώς πρωταθλητές – ονόματα απ’ όλη την Ελλάδα από τον χώρο του Drift, απ’ όλους του χώρους των αναβάσεων, ράλλυ, Dragster και από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, του καρτ, της Formula 3 και των 4x4 θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, έχοντας τη συνοδεία του όμορφου φύλου!

Όλοι έχουν σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα προβάλλοντας τη δύναμη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη μεγαλύτερη γιορτή του χώρου που καταφέρνει εδώ και χρόνια να ενώσει το χθες το σήμερα και το αύριο με τόσο μοναδικό τρόπο και να μεταφέρει στις νέες γενιές την αγάπη για την μηχανοκίνητη μαζί με το μήνυμα: «Πάντα με ασφάλεια».

Το Motor Festival αγκαλιάζει και τα μικρά παιδιά, καθώς θα υπάρχουν μια σειρά από μηχανοκίνητες δραστηριότητες μηχανοκίνητες για τους μικρούς ήρωες με ειδικά διαμορφωμένες πιστές με ηλεκτροκίνητα οχήματα και ποδήλατα.

Προσφορά τροφίμων στις ευπαθείς μονάδες

Η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης έχει και κοινωνικό και φιλανθρωπικό πρόσημο. Όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα και θα είναι συμμέτοχοι στη αξέχαστη αυτή διοργάνωση, μπορούν να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά την προσέλευση τους στο ΟΑΚΑ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 7 Motor Festival.

Το 7ο Motor Festival έρχεται δυναμικά και αυτήν τη γιορτή, τη μεγαλύτερη της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.

Τo νέο trailer του 7ου Motor Festival στο ΟΑΚΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ