MOTORSPORTS

Το 7o Motor Festival έρχεται στο OAKA το Σαββατοκύριακο

Το 7o Motor Festival έρχεται στο OAKA το Σαββατοκύριακο

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, το 7ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, θα δώσουν αύριο 23/5 συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00 με το opening party που θα γίνει στο ΟΑΚΑ!

Περισσότερα από 150 περίπτερα από το χώρο της μηχανοκίνησης και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα στηθούν γύρω από την αρένα του Motor Festival και εντός αυτής Drift Show, Monster Truck, Free Style , Motor cross, Super Cars, αγωνιστικά, ιστορικά, χορεύτριες, βεγγαλικά, Led show θα συνθέσουν το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης.

Όλα αυτά αποτελούν ένα μόνο μέρος του μενού που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου. Το πλήρες πρόγραμμα του Motor Festival θα ανακοινωθεί στην αυριανή (23/5) συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ