MOTORSPORTS

Στο Misano η καλύτερη εμφάνιση των αδερφών Καρακώστα

Στο Misano η καλύτερη εμφάνιση των αδερφών Καρακώστα

To Misano, μια ιδιαίτερα δύσκολη και αρκετά τεχνική πίστα 4.226 χλμ, έμελλε να είναι το πλέον λαμπρό σιρκουί για τα αδέρφια Καρακώστα!

Στις 15:15 ώρα Ιταλίας ξεκίνησε ο 4ος αγώνας του European Junior Cup. Τα δύο αδέρφια έκαναν καλή εκκίνηση. O Νίκος βρέθηκε μπροστά από το Δημήτρη, αλλά γρήγορα ο "μικρός" πήρε την πρωτοπορία. Ο πρώτος γύρος τους βρήκε σε 14η και 19η θέση, με τους δύο αναβάτες να πετυχαίνουν, με σταθερή και συνετή οδήγηση χωρίς λάθη, σταδιακά να βελτιώσουν τις θέσεις τους.

Ο Δημήτρης τερμάτισε 11ος, κερδίζοντας ακόμα 5 βαθμούς στο συγκεντρωτικό πίνακα του WSBK και ο Νίκος τερμάτισε 16ος, χάνοντας τον ένα βαθμό για μια θέση.

Τα δύο αδέρφια, ικανοποιημένα με το αποτέλεσμα -ειδικά αφού βελτίωσαν σημαντικά και τους περσινούς τους χρόνους- πήραν στα χέρια τον προπονητή τους Λευτέρη Πίππο και αγκάλιασαν τον πατέρα και μηχανικό τους Γιώργο.

Επόμενος αγώνας στο Lausitzring στις 18 Σεπτεμβίου, όπου θα είμαστε και εμείς εκεί να ενισχύσουμε την προσπάθεια των ελληνόπουλων.

Δημήτρης: « Τερμάτισα 11ος και κέρδισα άλλους πέντε βαθμούς! Ήταν ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό τετραήμερο, ειδικά για τον πατέρα μου και τον ευχαριστώ πολύ για όλη την προσπάθεια και τη συμπαράσταση! Νομίζω του αξίζει μια βδομάδα διακοπές! Ευχαριστώ τον Λευτέρη Πίππο για τις συμβουλές και τη βοήθεια! Χωρίς τους χορηγούς μου δε θα μπορούσα να βρίσκομαι σε αυτή τη διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου και να εκπροσωπώ μαζί με τον αδερφό μου περήφανα την Ελλάδα!».

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Δ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Νίκος: « 16η θέση τερματισμού στον αγώνα του EJC στην πίστα του Misano, μια ανάσα από το βαθμό. Όλα ήταν τέλεια! Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μου. Στον επόμενο αγώνα, ακόμα καλύτερα!».

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ν. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Δοκιμάζουμε: Suzuki GSX1300RA Hayabusa

Εντυπωσιακή προσέλευση στα KTM ORANGE DAYS 2016

FIRST DRIVE: Audi A5 Coupe & S5 (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ