MOTORSPORTS

Στις 20/3 το Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ

Στις 20/3 το Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ

Στο Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ μπορούν να συμμετάσχουν αμιγώς γυναικεία αλλά και μεικτά πληρώματα με την προϋπόθεση να είναι γυναίκα η οδηγός.

Από την πλατεία ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ του Δήμου ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝOΣ θα λάβει εκκίνηση την Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 11:30 το ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2016. Τα κλασσικά αυτοκίνητα (κατασκευής 30 ετών και άνω) με τα πληρώματά τους θα βρίσκονται στην πλατεία από τις 10:00.

Στο Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ μπορούν να συμμετάσχουν αμιγώς γυναικεία αλλά και μεικτά πληρώματα με την προυπόθεση να είναι γυναίκα η οδηγός.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον Κανονισμό και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Μαρτίου 2016 στα Γραφεία της ΦΙΛΠΑ (Κυβέλης 6 - Γέρακας τηλ. 210-6534700) από τις 19:30 έως τις 21:30. Στις 20:00 θα γίνει ενημέρωση και θα δοθούν απαντήσεις σε ενδεχόμενες απορίες.

Για την σχεδίαση του Ράλλυ, λάβαμε υπ' όψη μας το "ασθενές", ας πούμε, φύλο και ο αγώνας ακριβείας θα είναι μία ευχάριστη βόλτα με το κλασσικό μας αυτοκίνητο, το χρονόμετρο και την παρέα μας.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα ανέρχεται σε € 65 και περιλαμβάνει: έξοδα διοργάνωσης,υλικό αγώνα, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και γεύμα απονομής για 2 άτομα.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα απονέμονται στο 1ο, 2ο και 3ο πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο 2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσες,όσοι πάρουν κύπελλο στη Γεν. κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες. Θα απονεμηθούν 4 ακόμη Κύπελλα και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις!

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στον Αγ. Κωνσταντίνο Λαυρεωτικής στις 14.00 περίπου για να ακολουθήσει πλούσιο γεύμα και η απονομή των επάθλων.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Στις 27/3 το Corinthia Regularity Rally

Παρουσίαση Αγωνιστικής Δραστηριότητας Yamaha 2016 - "Paint it Blue"

SBK Phillip Island - 2ο σκέλος: Keep calm and win (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ