MOTORSPORTS

Στα Γιάννενα το 9ο Motor Festival

Στα Γιάννενα το 9ο Motor Festival

Στα Γιάννενα θα πραγματοποιηθεί το 9ο Motor Festival, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο. (VIDEOS)

Το φετινό… ταξίδι του στην Ελλάδα θα συνεχίσει το Motor Festival και μετά το 8ο φεστιβάλ, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Τέταρτο σταθμό για φέτος του μεγαλύτερου event της μηχανοκίνησης στον ελλαδικό χώρο, μετά τη Λάρισα, το ΟΑΚΑ και (προσεχώς) τα Μέγαρα, θα αποτελέσουν τα Γιάννενα.

Το 9ο Motor Festival Θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο Πανηπειρωτικό στάδιο της πόλης το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου 2017.

Όλοι οι φορείς των Ιωαννίνων θα συμπαρασταθούν στην Magic Lamp, διοργανώτρια του Motor Festival. Αρωγός της διοργάνωσης θα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου με κύριους υποστηρικτές τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Αθλητικό Όμιλο Πήγασο Κυψέλης.

Το Motor Festival έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις όχι μόνο στον ελληνικό χώρο και στα Βαλκάνια, αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακριβώς λόγο της πληρότητας του ως event και των εντυπωσιακών σόου που το απαρτίζουν.

Στόχος, εξάλλου, της Magic Lamp είναι η προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και ακολούθως η ταυτόχρονη προώθηση του φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε το 9ο Motor Festival των Ιωαννίνων, αφού πρώτα βιώσετε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017 το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που θα έχουν παρακολουθήσει οι λάτρεις του αθλήματος στην Ελλάδα.

Tο επίσημο πρόγραμμα του 8ου Motor Festival θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 3 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ.

Η ανάπτυξη του σπορ αποδεικνύει στην πράξη ότι η μηχανοκίνηση αποτελεί γιορτή για μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες και θεατές

Οι καλύτερες στιγμές του 7ου Motor Festival:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ