MOTORSPORTS

Σε κρίσιμη κατάσταση Ρώσος οδηγός

Σε κρίσιμη κατάσταση Ρώσος οδηγός

Ο Ρώσος Μιχαήλ Αλέσιν τραυματίστηκε σε τρομερό ατύχημα στην πίστα της Φοντάνα, παρασύροντας άλλους δύο οδηγούς. Υπάρχει το video του ατυχήματος.

Θύμα τρομακτικού ατυχήματος έπεσε ο Ρώσος οδηγός στο πρωτάθλημα Indy, Μιχαήλ Αλέσιν. Ο 27χρονος οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λόμα Λίντα στην Καλιφόρνια.

Νοσηλεύεται με διάσειση και κατάγματα στον ώμο, στα πλευρά και μώλωπες στο στήθος μετά από ατύχημα στην πίστα Φοντάνα κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών. Η ζωή του δεν απειλείται σύμφωνα με τους γιατρούς.

Ο Αλέσιν που αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων έχασε τον έλεγχο στην οβάλ πίστα, χτύπησε τα μονοθέσια των Τσάρλι Κίμπαλ και Μάρκο Αντρέτι, προτού διαλυθεί εξ ολοκλήρου το μονοθέσιο του. Ένας τροχός τρύπησε το προστατευτικό δίχτυ.

Η συγκεκριμένη πίστα είναι μια από τις πιο επικίνδυνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1999 σκοτώθηκε εκεί ο Καναδός οδηγός Γκρεγκ Μουρ, ενώ το 2013 ο γνωστός και στην Ευρώπη, Σκωτσέζος οδηγός Ντάριο Φρανκίτι τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αυτό είναι το video του ατυχήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ