MOTORSPORTS

Ράλι Δ.Ε.Θ. 2015: Νίκη για Πλάγο και ΕΛ.ΑΣ στην F2!

Ράλι Δ.Ε.Θ. 2015: Νίκη για Πλάγο και ΕΛ.ΑΣ στην F2!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 48ο Ράλι Δ.Ε.Θ. Νικητές στην κατηγορία της F2 -τρίτοι στην γενική κατάταξη του αγώνα αλλά και πρώτοι Α6- ήταν οι Γιάννης Πλάγος- Αλκιβιάδης Ρέντης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 48ο Ράλι Δ.Ε.Θ. μετά και την ολοκλήρωση των έξι ειδικών διαδρομών. Νικητές στην κατηγορία της F2 -τρίτοι στην γενική κατάταξη του αγώνα αλλά και πρώτοι Α6- ήταν οι Γιάννης Πλάγος- Αλκιβιάδης Ρέντης (το πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ) με Peugeot 106 S16 της κλάσης Α6.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα οι Γιώργος Φιλιππίδης- Λεωνίδας Μαχαίρας με Mitsubishi Lancer Evo IX της κλάσης Ν4 επικρατώντας στις δυο από τις έξι ειδικές. Στην δεύτερη θέση της γενικής του αγώνα με 18,21" διαφορά τερμάτισαν οι Βασίλης - Γιάννης Βελάνης με Mitsubishi Lancer Evo IX της κλάσης Ν4, οι οποίοι κέρδισαν τις δυο τελευταίες ειδικές του αγώνα.

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα, όπως αναφέραμε και πιο πάνω βρίσκουμε το εκπληκτικό πλήρωμα με τα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννη Πλάγο- Αλκιδιάδη Ρέντη με το PEUGEOT 106 S16 της κλάσης Α6, κάνοντας εντυπωσιακούς χρόνους. Την τέταρτη θέση πήραν οι Γιάννης Βαλαβάνης- Σωτήρης Καπάρας με Honda Civic Type R της κλάσης Α7, ενώ την πρώτη 6άδα της γενικής κατάταξης συμπληρώνουν οι Δημήτρης Κουμποτής- Σάββας Μαυροματίδης με Peugeot 106 S16 της κλάσης Α6 έχοντας και μια ποινή των 30" και οι Αντώνης και Παύλος Μπαξεβανάκης με Honda Civic Type R της κλάσης Α7 αντίστοιχα.

Ο επόμενος αγώνας για τον θεσμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι είναι ο εθνικός μας αγώνας που προσμετρά και στο πρωτάθλημα του ERC το SEAJETS ACROPOLIS RALLY που θα γίνει σε μεικτό οδόστρωμα με το μεγαλύτερο ποσοστό να γίνεται στο χώμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και θα γίνει το διάστημα 9-11 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη στο Car And Driver

Τα "μυστικά" της Marina Bay

Drift Κορίνθου διπλών και μονών περασμάτων

Η τέλεια στρατηγική του Hamilton (γραφήματα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ