MOTORSPORTS

Πρωταθλητής ο μικρός Περιστεράς

Πρωταθλητής ο μικρός Περιστεράς

Το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του πήρε ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς στα Mini GP.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η αγωνιστική καριέρα του μικρού Γιάννη, αφού κατάφερε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα Mini GP στην πίστα των Μεγάρων.

Ο Γιάννης Περιστεράς κατάφερε να σπάσει τα χρονόμετρα στο 49.400 και να τερματίσει πρώτος, κατακτώντας έτσι τον πρώτο του τίτλο με τρεις πρώτες θέσεις στους τρεις αγώνες του θεσμού.

Παρά τα 11 του μόλις χρόνια, το πρόγραμμα του μικρού Περιστερά είναι αρκετά πιεσμένο, αφού παράλληλα συμμετέχει στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV στην κατηγορία Pre Mini Gp. Εκεί θα βρίσκεται και το ερχόμενο ΣΚ 17-18/9, για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, διεκδικώντας ένα επίσης πολύ καλό αποτέλεσμα!

Δίπλα του η οικογένεια του, ο προπονητής του, αλλά και όλο το team της ομάδας, τους οποίους κάνει περήφανους με τις εμφανίσεις του, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη μελλοντική του αγωνιστική καριέρα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο μικρός Γιάννης Περιστεράς ευχαριστεί τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας LIQUIMOLY, την εταιρεία ΒΕΑ "Βούτυρο Κέρκυρας", την EVO Folegandros Rent a Car, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους ανθρώπους που πιστεύουν στο ταλέντο του μικρού Γιάννη και τον στηρίζουν στους αγώνες του: Tzortzopoulos, Georgopoulos, Fourthiotis, VGR Τeam, Μihopoulos, Dimosthenis Μavropoulos, Peristeras, Papageorgiou, Sinioris, Mouratis GP, Dunlop, Chicken Hawk, Mini Gp Cup, Panteleakis, Karakostas, Papagiannis Race Tech, Papapavlou, Diatsidis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Το #58 θα ανήκει για πάντα στον Simoncelli
Oι τραγικές συμπτώσεις του Misano (videos)
To γκριντ των MotoGP για το 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ