MOTORSPORTS

Πολυτίμη Κυριακοπούλου και Yamaha στο Libya Rally

Πολυτίμη Κυριακοπούλου και Yamaha στο Libya Rally

Η Yamaha WR450F συντροφεύει την Πολυτίμη Κυριακοπούλου σε μια εμπειρία ζωής. Την Πέμπτη 14 Απριλίου ξεκίνησε η συμμετοχή της στο Libya Rally, έναν απαιτητικό επταήμερο αγώνα rally στο Μαρόκο που θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου.

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου είναι μία ιδιαίτερη γυναίκα, όμορφη στην όψη και στην ψυχή. Διαθέτει εκείνο το σπάνιο κράμα θηλυκότητας και δυναμισμού που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον άγριο αέρα περιπέτειας που αποπνέει η ΥΑΜΑΗΑ WR450F με την οποία θα διασχίσει την έρημο!

Την Πέμπτη 14 Απριλίου ξεκίνησε η συμμετοχή της στο Libya Rally, έναν εξαιρετικά απαιτητικό επταήμερο αγώνα rally στο Μαρόκο που θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με τη μοναδική ελληνική συμμετοχή! Και σε αυτόν τον αγώνα, πραγματική εμπειρία ζωής, θα έχει μαζί της τον ιδανικότερο «σύντροφο», μία ειδικά διαμορφωμένη και ολοκαίνουργια Yamaha WR450F η οποία της παραχωρήθηκε από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Η Πολυτίμη οδήγησε για πρώτη στα 16 παίρνοντας το παπί που τελικά δεν ήθελε η μεγαλύτερη αδελφή της, και η πρώτη της μοτοσυκλέτα ήταν ένα YAMAHA XT350! Στην πορεία δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με τη μοτοσυκλέτα και τις εκδρομές γιατί όπως η ίδια λέει χαμογελώντας τα «έκανε όλα ανάποδα». Έβγαλε το Πολυτεχνείο με 3 παιδιά και στη συνέχεια έκανε και το τέταρτο! Ανάμεσα σε δουλειά, σπίτι, μεγάλωμα των παιδιών ο χρόνος που έμενε για το χόμπυ ήταν ελάχιστος. Οδηγούσε όποτε δινόταν η ευκαιρία, και κυρίως στο δρόμο, όχι σε χώμα.

Αρκετά αργότερα ανακάλυψε τις συγκινήσεις που προσφέρει η εκτός δρόμου οδήγηση και οι χωμάτινες διαδρομές. Τη συνάρπασε η αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας και αποφάσισε να δοκιμαστεί και στο trail ride. To 2009 συμμετείχε για πρώτη φορά σε βαλκανικό αγώνα. Η εμπειρία ήταν καταλυτική και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: το 2013 έτρεξε στο Touareg rally τερματίζοντας στην 27η της γενικής κατάταξης και στην 3η θέση γυναικών.

Περιμένει με αγωνία τη συμμετοχή της στο Libya Rally και αυτό που πιο πολύ τη συναρπάζει είναι δεν θα έχει κανένα σημείο αναφοράς εκτός από την πυξίδα της! «Είναι τρομερή η αίσθηση της οδήγησης πάνω στην άμμο, σχεδόν απόκοσμη, και αυτή η μαγεία της ερημιάς σε ένα ατελείωτο τοπίο ηρεμίας, μπορεί ξαφνικά να διακοπεί από μία καμήλα που εμφανίζεται κυριολεκτικά από το πουθενά! Για ένα τέτοιο ταξίδι θα ήθελα μόνον την καλύτερη, την απόλυτη WR450F.»

H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. πιστή στο αγωνιστικό πνεύμα που διαπνέει κάθε δραστηριότητα της αγκάλιασε με πολύ ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή της Πολυτίμης Κυριακοπούλου στο Libya Rally παραχωρώντας της μια ολοκαίνουργια Yamaha WR 450F, χορηγώντας τον κατάλληλο ειδικό εξοπλισμό για τη μοτοσικλέτα και προσφέροντας της τον απαραίτητο ρουχισμό και προστατευτικό εξοπλισμό μέσα από επιλεγμένα είδη της κορυφαίας εταιρείας Alpinestars.

Η Πολυτίμη έχοντας συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες Enduro στη χώρα μας και στα Βαλκάνια, θέλει να χαρεί τον αγώνα, να τερματίσει σε καλή θέση, αλλά και από μόνη της η συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα είναι μία μοναδική εμπειρία ζωής. Είμαστε δίπλα της και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Chinese GP Preview (VIDEOS)
Αλλαγή κιβωτίου και "καμπάνα" στον Hamilton
Στην Κίνα συνεχίζεται το Πρωτάθλημα της F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ