MOTORSPORTS

Ο πολυπρωταθλητής Karting Davide Fore έρχεται Ελλάδα!

Ο πολυπρωταθλητής Karting Davide Fore έρχεται Ελλάδα!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Gold Kart Hellas στους φίλους του ελληνικού Karting. Ο Davide Fore, θα βρεθεί στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων την Καλαμάτα.

Ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Karting Davide Fore, θα βρεθεί στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων την Καλαμάτα, κατά την περίοδο διεξαγωγής του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Gold Kart Hellas στους φίλους του ελληνικού Karting ενόψει του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 2-3 Ιουλίου, στην πίστα καρτ "San Nicolas" της Καλαμάτας. Ο λόγος είναι η παρουσία στη χώρα μας, του παγκόσμιας φήμης Ιταλού οδηγού Davide Fore, ο οποίος θα βρεθεί στην Καλαμάτα από την Τετάρτη 29 Ιουνίου, έως και το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου.

Ο Davide Fore, που έχει στεφθεί 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι πλέον εργοστασιακός οδηγός της Gold Kart και θα επισκεφθεί την Ελλάδα, ως προσκεκλημένος της Gold Kart Hellas. Ο κορυφαίος Ιταλός αθλητής karting, προφανώς δε θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, ωστόσο η παρουσία του και μόνο στην πίστα, θα δώσει μια διαφορετική αίγλη στον αγώνα.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και η Επιτροπή Karting, καλωσορίζουν τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα του παγκόσμιου Karting και χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των ανθρώπων της Gold Kart Hellas, να φέρουν έναν αθλητή τέτοιου βεληνεκούς στη χώρα μας.

Davide Fore Bio

Ο Davide Fore (Ντάβιντε Φορέ) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1974 στη Μπρέσια της Ιταλίας όπου και κατοικεί. Έκανε το ντεμπούτο του στα καρτ το 1982, σε ηλικία μόλις 8 ετών και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο.

Έχει κατακτήσει 5 Παγκόσμιους τίτλους (1998, 2000, 2004, 2006) με το 2006 να είναι η κορυφαία του χρονιά, αφού στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε δύο διαφορετικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές Κατηγορίες, την Formula A (100cc) και την Super ICC (125cc με κιβώτιο ταχυτήτων). Οι διεθνείς του διακρίσεις ξεκίνησαν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης το 1994, επίτευγμα που επανέλαβε το 1998.

Ο ήρεμος αλλά παράλληλα επικοινωνιακός του χαρακτήρας, σε συνδυασμό πάντα με τις επιτυχίες του εντός πίστας, τον έχουν καταστήσει σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές οδηγών καρτ ανά την Ευρώπη, τόσο μεταξύ των θεατών όσο και ανάμεσα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ως γέννημα-θρέμμα της Μπρέσια, κοσμεί πολύ συχνά τις αθλητικές σελίδες της τοπικής εφημερίδας, ως ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές που κατάγονται από την περιοχή. Η φετινή του επίσκεψη στην Ελλάδα δε θα είναι η πρώτη, αφού είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας το 2012, με αφορμή τη διεξαγωγή του P.I.C.K., στην Πάτρα.

Eπίσημο site: www.davidefore.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Πρώτος και με διαφορά ο Συνιώρης παρά τη 2η θέση στα Μέγαρα
33ο Ράλι Φθιώτιδος: Νικητές οι Φιλιππίδης-Μαχαίρας
Στο Misano η καλύτερη εμφάνιση των αδερφών Καρακώστα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ