MOTORSPORTS

Ο Μοντόγια μας ξεσηκώνει ακόμα!

Ο Μοντόγια μας ξεσηκώνει ακόμα!

Ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια εγκατέλειψε οικειοθελώς τη Φόρμουλα 1, αλλά στα 39 του χρόνια πανηγυρίζει επιτυχίες. Αναδείχθηκε νικητής στα 500 μίλια της Ιντιανάπολις (videos).

Όποια κι αν είναι η προσωπική άποψη των οπαδών της Φόρμουλα 1 για τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, τουλάχιστον κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως Μοντόγια και θέαμα πηγαίνουν μαζί.

Ο 39χρονος επέστρεψε το 2014 στα Indycars και φέτος πηγαίνει για το δεύτερο πρωτάθλημα, δεκαπέντε χρόνια μετά τον πρώτο τίτλο στην πρώτη του χρονιά.

Την Κυριακή (24/5) αναδείχθηκε νικητής με την ομάδα του Ρότζερ Πένσκε στα 500 μίλια της Ιντιανάπολις. Παραδοσιακά τα δύο μεγάλα γεγονότα στον κόσμο των μονοθεσίων, το Grand Prix του Μονακό και το Indy 500 διεξάγονται με διαφορά λίγων ωρών.

Η νίκη του Κολομβιανού πανηγυρίστηκε έξαλλα στο Μονακό από πρώην συνεργάτες και δημοσιογράφους που έζησαν τον Μοντόγια στα λίγα χρόνια που αγωνίστηκε στη Φόρμουλα 1.

Ο Μοντόγια μας ξεσηκώνει ακόμα!

Από το 2001 μέχρι τα μέσα του 2006 πήρε επτά νίκες ανάμεσα τους στο πριγκιπάτο και στη Μόντσα, τίτλο δεν κατάφερε να πάρει και αποχώρησε από τη McLaren για να δοκιμάσει την τύχη του στο NASCAR. Η επιτυχία του δεν ήταν εκείνη που περίμενε.

" Μόνο η Ferrari θα μπορούσε να με κρατήσει στη Φόρμουλα 1", είχε δηλώσει στη συνέντευξη του στο Sport24.gr τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Μίχαελ Σουμάχερ οδηγούσε για τη Ferrari και δεν θα μπορούσε ποτέ να δεχθεί δίπλα του τον "εκρηκτικό" και πολυτάλαντο οδηγό.

Στιγμιότυπα από τη νίκη του Μοντόγια:

Οδηγώντας με τον Μοντόγια στο "μυθικό" οβάλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ