MOTORSPORTS

O Ken Block ξαναχτυπά με το 9ο Gymkhana!

O Ken Block ξαναχτυπά με το 9ο Gymkhana!

Απολαύστε τα νέα... κατορθώματα του 48χρονου "Hoonigan-ου" με "όπλο" το νέο Ford Focus RS RX που χρησιμοποιεί στο World Rallycross.

Τέλη Οκτώβρη -29 & 30/10- ο Ken Block και η παρέα του θα επισκεφθούν τη χώρα μας για τον μεγάλο τελικό του Gymkhana GRiD που θα διεξαχθεί στο Μαραθώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Μέχρι τότε το νέο, πολυαναμενόμενο επεισόδιο της σειράς Gymkhana, το οποίο βρίσκεται από την Τρίτη 13/9 στο youtube, θα έχει κάνει εκατομμύρια views.

To “Gymkhana Nine: Raw Industrial Playground” είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Hoonigan με το γνωστό video-game "Forza Horizon 3" και αρχικά ήταν να γυριστεί στην Αυστραλία, καθώς εκεί είναι το πεδίο δράσης του παιχνιδιού.

Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας δεν επέτρεψαν στον Block και την παρέα του να ικανοποιήσουν τις… άγριες ορέξεις του καίγοντας λάστιχο γύρω από την επιβλητική Όπερα του Σίδνεϊ, με αποτέλεσμα να αλλάξει το αρχικό πλάνο και τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου να γίνουν σε ένα βιομηχανικό πάρκο στο Buffalo της Νέας Υόρκης.

O Ken Block ξαναχτυπά με το 9ο Gymkhana!

Ο αγέραστος stuntman πήρε το… όπλο του και για ακόμα μια φορά πρόσφερε απλόχερα θέαμα στο φιλοθεάμον ανά τον κόσμο κοινό.

Αυτή τη φορά ο 48χρονος Καλιφορνέζος οδηγός επέλεξε ένα νέο αγωνιστικό για να εφαρμόσει τα θεαματικά και μερικές φορές επικίνδυνα κόλπα του.

Άφησε στο γκαράζ του την Mustang Hoonicorn και το Fiesta RX43, που πρωταγωνίστησαν στα δύο προηγούμενα φιλμς και κάθισε στο μπάκετ του νέου Ford Focus RS RX με το οποίο αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross.

Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο αγωνιστικό εγκαταλείπει στα στενά όρια της πίστας για να κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων του σε δημόσιους δρόμους.

O Ken Block ξαναχτυπά με το 9ο Gymkhana!

Με 600 ίππους και σχεδόν 900 Nm ροπής το Focus RS RX μετατρέπεται στα χέρια του Block σε εργοστάσιο παραγωγής αδρεναλίνης προσφέροντας 8 απολαυστικά λεπτά γεμάτα δράση και θέαμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Η F1 πάει Σιγκαπούρη
Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Button στη McLaren;
Η F1 στα χέρια των Αμερικανών!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ