MOTORSPORTS

Ο Γιάννης Περιστεράς πήρε 50β. στο CIV

Ο Γιάννης Περιστεράς πήρε 50β. στο CIV

Ο 11χρονος, Γιάννης Περιστεράς, πήρε 50β. στο Coppa Italia Velocita και με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 5η θέση στην κατηγορία Pre MiniGP.

Ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς που συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV, στην κατηγορία Pre MiniGP με Metrakit 50, πήρε την 6η θέση, στον πέμπτο Αγώνα της χρονιάς και με έναν Αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του θεσμού, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 50 βαθμούς.

Ο μαθητής της Έκτης Δημοτικού (από τον Σεπτέμβριο), φέτος έκανε το μεγάλο βήμα και με την υποστήριξη της οικογένειάς του κυρίως, αγωνίστηκε στο δύσκολο αυτό Πρωτάθλημα, με αντιπάλους οδηγούς μέχρι 13 χρόνων, με πολύ περισσότερη εμπειρία, προπόνηση και κυρίως με γνώση των πιστών.

Ο Έλληνας πιλότος έδειξε από το ξεκίνημα του θεσμού στις δοκιμές ότι έχει όλο το καλό υπόβαθρο, στο να αναπτυχθεί οδηγικά και με πολύ όρεξη για μάθηση και εξέλιξη, κάνει συνεχείς προπονήσεις στην Ελλάδα και προσπαθεί να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις Ιταλικές πίστες. Έχει ήδη καταφέρει να φθάσει μέχρι τη 2η θέση σε Κατατακτήριες Δοκιμές, ενώ είδε το όνομά του στην 1η θέση του επίσημου Ζεστάματος πριν από έναν από τους πέντε Αγώνες.

Στον πρόσφατο Αγώνα στο Circuito di Pomposa κατάφερε να πάρει την 5η θέση και να διευρύνει τις εμπειρίες του, καθώς αντιμετώπισε μέσα στην ημέρα τη βρεγμένη πίστα που στέγνωσε μετά και έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα σε όλες τις συνθήκες.

Ενόψει του τελευταίου Αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει στην πίστα Vallelunga τον Σεπτέμβριο, αντί για διακοπές ο Γιάννης συνεχίζει τις προπονήσεις και στο καρτ, μετά από μια μικρή διακοπή που τον βρήκε στην Tavullia, στους χώρους του αγαπημένου του οδηγού Valentino Rossi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ