MOTORSPORTS

Μοναδικό το θέαμα στο 6o Motor Festival της Λάρισας

Μοναδικό το θέαμα στο 6o Motor Festival της Λάρισας

Διαφήμιση για το ελληνικό Motor Sport ήταν το Motor Festival 2017, το οποίο έλαβε χώρα στη Λάρισα το τριήμερο 31 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου στη Σκεπαστή Νεάπολης.

Το 6ο Motor Festival ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θέαμα, σόου, όμορφες παρουσίες και φυσικά μηνύματα οδικής ασφάλειας, σωστής συμπεριφοράς στους δρόμους και εξέλιξης για τον χώρο της μηχανοκίνησης ήταν όλα όσα προσέφερε το φεστιβάλ της Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου στη Σκεπαστή Νεάπολης.

Το Motor Festival στη Λάρισα ήταν μια γιορτή για την μηχανοκίνηση. Μια τονωτική ένεση στην επιχειρηματικότητα του χώρου, αλλά και μια δυνατή διαφήμιση του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αθλητών του.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους για τα όσα έζησαν οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στην όμορφη Νεάπολη της Λάρισας το περασμένο τριήμερο. Τα τρία σημαντικότερα θέματα τα οποία πρέπει να μας μείνουν και πρόβαλε ο διοργανωτής κ. Μιχάλης Κοντιζάς είναι:

Μοναδικό το θέαμα στο 6o Motor Festival της Λάρισας

1. Το ελληνικό motor sport είναι δυνατό, όπως δυνατοί είναι και οι επαγγελματίες του χώρου της μηχανοκίνησης και αξίζουν την ανάλογη προβολή ώστε να αναδειχθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Ας σταματήσουμε τις μικρότητες, ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε κουτοπόνηρα. Να χαιρόμαστε να βλέπουμε καλύτερους από εμάς, να τους βοηθάμε να γίνουν ακόμη πιο καλοί και να τους επιβραβεύουμε γιατί σίγουρα μία θα είναι η κατάληξη: Κι εμείς θα πάμε μπροστά και θα εξελιχθούμε, παίρνοντας παραδείγματα από την ομάδα Κένταυρος από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, τον Κορρέ με το Super car και τον Δημήτρη Χατζικακίδη με το Elenica, από τους αθλητές της ΛΑΜΚΕ των 4Χ4 και την ΟΜΑΕ για τις προσπάθειες που κάνει!

Μοναδικό το θέαμα στο 6o Motor Festival της Λάρισας

2. Η ιδέα του Motor Festival είναι να μπολιάσουμε την αγάπη για την μηχανοκίνηση, πάντα, όμως, με ασφάλεια. Είναι άδικο να χάνονται δεκάδες νέα παιδιά κάθε μήνα από ατυχήματα. Υπάρχουν πίστες που μπορούν όσοι θέλουν να κάνουν δοκιμές, κόντρες και πολλά άλλα με ασφάλεια γι’ αυτούς και τους άλλους γύρω τους.

Στέλνουμε μήνυμα προς την κοινωνία να δημιουργηθούν πίστες – χώροι για τα νέα παιδιά και γενικότερα για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης, όπου θα πραγματοποιούν εκεί με ασφάλεια όλες τους τις προσπάθειες για τη βελτίωσή τους.

3. Η μεγάλη επιτυχία του Motor Festival ήταν ότι ένωσε όλο τον κόσμο από το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης και έγιναν όλοι μία παρέα, προσφέροντας ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Ραντεβού στις 26-27 και 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με το 7 Motor Festival.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ