MOTORSPORTS

Μαγικό το Χριστουγεννιάτικο Χ Motor Festival των Τρικάλων!

Μαγικό το Χριστουγεννιάτικο Χ Motor Festival των Τρικάλων!

Λόγo απόδρασης αποτελεί το Xριστουγεννιάτικο Motor Festival, που θα γίνει στην πίστα Meteora Race Park των Τρικάλων, με την υποστήριξη των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας από τις 26 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. (VIDEOS)

Λόγo απόδρασης αποτελεί το (X)ριστουγεννιάτικο Motor Festival, που θα γίνει στην πίστα Meteora Race Park των Τρικάλων, με την υποστήριξη των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας. Από τις 26 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, το Motor Festival θα προσφέρει μοναδικές στιγμές, μαγεύοντας όλους, όσοι το ζήσουν από κοντά.

Σε αυτό συμφώνησαν στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) στο Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο του Δήμου Τρικκαίων, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων, Έφη Λεβέντη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμπάκας, Κώστας Ράντος και ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Έφη Λεβέντη: «Αξίζει ο κόσμος να ζήσει την εμπειρία του Motor Festival»

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Έφη Λεβέντη, η οποία δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε στο 10ο Motor Festival το οποίο διοργανώνεται στην πόλη μας παράλληλα με τον Μύλο των Ξωτικών, στην πίστα Meteora Race Park. Ο Δήμος μας υποστηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας φιλοξενήσει αγώνες στο παρελθόν, όπως ράλι και motocross. Καλούμε τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, καθώς οι διοργανωτές έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσουμε όμορφο και πρωτότυπο θέαμα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παράλληλα με τον Μύλο των Ξωτικών».

Κώστας Ράντος: «Στο νομό μας χτυπά η καρδιά της μηχανοκίνησης»

Ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας, Κώστας Ράντος, τόνισε: «Ως Δήμος Καλαμπάκας αποδεχθήκαμε άμεσα την πρόσκληση για να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση. Το Motor Festival είναι σημαντικό για το νομό μας, καθώς το διάστημα 26 έως και 30 Δεκεμβρίου θα χτυπά η καρδιά της μηχανοκίνησης. Ο δήμος Καλαμπάκας στηρίζει όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και θεωρούμε ότι ο κόσμος θα απολαύσει τις εκδηλώσεις στην περιοχή μας, είτε έρχεται για τα Μετέωρα είτε για τον Μύλο των Ξωτικών και το Motor Festival».

Μιχάλης Κοντιζάς: «Κάτι το ξεχωριστό και ασυνήθιστο για όλη την Ελλάδα»

Τελευταίος μίλησε ο διοργανωτής του X Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, ο οποίος αρχικώς ευχαρίστησε τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας για τη θερμή υποστήριξή τους. Συνέχισε, εγγυώμενος ένα διαφορετικό θέαμα - πέραν των συνηθισμένων - στην πιο πολυθεματική αρένα που θα έχει στηθεί στην ιστορία του μηχανοκίνητου χώρου στην Ελλάδα:

«Έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο ότι το X Motor Festival των Τρικάλων θα είναι μοναδικό, όχι μόνο για τη Θεσσαλία, αλλά για όλη την Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα στηθούν στον ίδιο χώρο, και χωμάτινη, και ασφάλτινη αρένα. Συγχρόνως θα έρθουν επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλη την Ελλάδα, με σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το θέαμα, αλλά και να αναδείξουν τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν υπάρχει κάτι απ’ τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα λείπει... Φορτηγά, Enduro, Motocross, Free Style, Dragster αυτοκίνητα και μηχανές, Drift Show, νέοι οδηγοί και νέα ταλέντα από τις λέσχες Τρικάλων και Καλαμπάκας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί με τον μάγο Sankara, που θα δώσει τις δικές του παραστάσεις στο φεστιβάλ, και βεβαίως με το ιστορικό show τη μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου», θα… μαγέψουμε τον κόσμο και θα κλείσουμε ιδανικά μια εντυπωσιακή χρονιά».

Αναφέρθηκε, επίσης, σε μια έκπληξη: «Καλούμε όλες τις οικογένειες να έρθουν στις 26 Δεκεμβρίου, στην αυλαία για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον Άγιο Βασίλη, που θα μοιράσει γλυκά στους μικρούς μας φίλους».

Τέλος, ο Μιχάλης Κοντιζάς αφιέρωσε το Motor Festival των Τρικάλων στη μνήμη του Κώστα Μότση, ο οποίος διετέλεσε μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου - όταν κι έφυγε πρόωρα από τη ζωή - υπεύθυνος επικοινωνίας του Motor Festival.

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Motor Festival μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.motorfestival.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ