MOTORSPORTS

Κοίτα τι έκανε ο Ajo!

Κοίτα τι έκανε ο Ajo!

Ο τερματισμός του Niklas Ajo θα είναι χωρίς αμφιβολία το highlight της σεζόν με τον νεαρό Φινλανδό να φτάνει στο τέλος κρεμασμένος στο πλάι της μοτοσυκλέτας του. (VIDEO)

Ο τερματισμός του Niklas Ajo στον αγώνα της Moto3, στο Assen της Ολλανδίας, προκάλεσε δικαιολογημένα το standing ovation των θεατών, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στο video, o 20χρονος Φινλανδός απέφυγε με μαγικό τρόπο την πτώση στο τελευταίο εσάκι πριν τον τερματισμό και ενώ εδινε μάχη για την 8η θέση.

Ο νεαρός αναβάτης είχε highsiding με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, αλλά κατάφερε -το πως μόνο ο ίδιος το γνωρίζει-, αφού πρώτα βγήκε στο γρασίδι και απέφυγε τη σύγκρουση με τα προστατευτικά ελαστικά, να τερματίσει (17ος). Το πιο εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ότι όλα αυτά έγιναν με τον ίδιο κρεμασμένο στο πλάι της μοτοσυκλέτας του και τα γόνατά του να σέρνονται στο έδαφος!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ FERRARI ΓΙΑ BOTTAS

Νικητής του αγώνα έπειτα από συγκλονιστική μάχη αναδείχθηκε ο Miguel Oliveira που πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στη μικρή κατηγορία. Η πρωτιά κρίθηκε στο νήμα με τον Πορτογάλο να έχει διαφορά μόλις 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου από το παιδί-θαύμα των GP, Fabio Quartararo.

ΤΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ARRIVABENE (PHOTOS)

Τρίτος ήταν ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Βρετανός Danny Kent, που τερμάτισε 0.117 του δευτερολέπτου πίσω από τον νικητή.

Δείτε την απίστευτη προσπάθεια του Ajo

Διαβάστε ακόμα στο Caranddriver.gr

GP Ολλανδίας - QP: H αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

GP Ολλανδίας - RACE: Νίκη-θρίλερ για Rossi (VIDEO)

Κυριακάτικοι οι αγώνες στο Assen από το 2016!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ