Η Yamaha αναζητά τα αστέρια του μέλλοντος στο MXGP

Η Yamaha αναζητά τα αστέρια του μέλλοντος στο MXGP

Νομίζετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να γίνετε o νέος Romain Febvre; Έρχεται η ευκαιρία σας να το αποδείξετε! Η Yamaha είναι υπερήφανη να παρουσιάσει την ευκαιρία της ζωής σας με το νέο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο YZ125.

Για να υποστηρίξει τα νέα ταλέντα στο motocross, η Yamaha οργανώνει Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Μotocross. Οι νικητές από κάθε χώρα θα διαγωνιστούν μεταξύ τους και ο τελικός νικητής θα βραβευτεί με μια συμφωνία συμμετοχής στην επίσημη EMX125 ομάδα της Yamaha για το 2017 !

Πανευρωπαϊκό Κύπελλο YZ125 - Η Yamaha αναζητά τα αστέρια του μέλλοντος στο MXGP

Το Κύπελλο YZ125 θα διεξαχθεί σε 13 χώρες και αποτελεί μια εύκολη είσοδο στον αγωνιστικό κόσμο MX για τους εφήβους που επιδιώκουν να φθάσουν στην κορυφή της κατηγορίας FIM EMX125.

Οι καλύτεροι αναβάτες σε κάθε εθνικό πρωτάθλημα που θα εγγραφούν για να δηλώσουν συμμετοχή και στο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο YZ125, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σ’έναν Mεγάλο Tελικό στο Veltins Arena, στη Γερμανία στις 8 Οκτωβρίου 2016, όπου οι καλύτεροι αναβάτες YZ125 θα αγωνιστούν για τη νίκη μπροστά σένα πλήθος από 50.000 θαυμαστές του motocross.

Συνολικά θα δοθεί η δυνατότητα σε 42 υποψήφιους να διαγωνιστούν σε αυτή την «ευκαιρία ζωής». Ο αριθμός συμμετοχών που θα μπορούν να προκριθούν, θα είναι διαφορετικός ανά χώρα. Για τα εθνικά πρωταθλήματα που δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2016, το δικαίωμα συμμετοχής στον Μεγάλο Τελικό θα βασιστεί στην προσωρινή κατάταξη του εκάστοτε εθνικού πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου. Η Ελλάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με 2 θέσεις.

Οι έξι καλύτεροι αναβάτες του Μεγάλου Τελικού, μαζί με δύο μεγάλα ονόματα μπαλαντέρ, θα κερδίσουν ένα πολυήμερο Master Class μ’ έναν MXGP αναβάτη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ΜΧ1 του 2008 David Philippaerts. Κατά τη διάρκεια του Master Class οι εκπαιδευτές θα επιλέξουν τους επίσημους αναβάτες της Yamaha στην EMX125 για το 2017, στα χνάρια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 2015 για τα 125 κυβικά junior, Maxime Renaux.

Η Yamaha έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του Renaux κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Μotocross 125 κ.εκ. και προσδοκά να έχει εξίσου καθοριστική επίδραση σε πολλούς περισσότερους αναβάτες μέσω του «BluCru». Το “BluCru” είναι ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων Yamaha που θα υποστηρίζουν και εξελίσσουν εφήβους στο MX Racing, ενώ παράλληλα θα διαμορφώνουν ένα «κλίμα ομάδας» στον Αγωνιστικό Κόσμο της ΥΑΜΑΗΑ.

Το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο είναι και η πρώτη προσπάθεια στα πλαίσια τους προγράμματος BluCru με στόχο την υποστήριξη ταλαντούχων νέων στο Motocross. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι απλές :

  • Ημερομηνία γέννησης μεταξύ του 2000 και του 2004.

  • Συμμετοχή σε επίσημο Εθνικό Πρωτάθλημα Μotocross με Yamaha YZ125.

  • Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη

    διεύθυνση  yz125cup@yamaha-motor.nl ως τις 31 Ιανουαρίου 2016.

    Η φόρμα είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο www.yamaha-racing.com.

Για το καλωσόρισμα στο πρόγραμμα Yamaha BluCru, οι ενδιαφερόμενοι με την εγγραφή τους θα λαμβάνουν εκτός από επιβεβαίωση, και ένα δωρεάν πακέτο με T-Shirt, καπέλο, αυτοκόλλητα /σήματα του θεσμού και αυτοκόλλητα για τη μοτοσυκλέτα τους, τα οποία θα προσκαλούνται να αξιοποιήσουν στις εμφανίσεις τους στα εθνικά πρωταθλήματα.

O αριθμός των προκριθέντων στον Μεγάλο Τελικό ανά χώρα είναι: Αυστρία 3, Βέλγιο 3, Φιλανδία 2, Γαλλία 6, Γερμανία 4, Ελλάδα 2, Ιταλία 5, Ολλανδία 2, Πορτογαλία 2, Ισπανία 3, Σουηδία 4, Ελβετία 3, Αγγλία 3.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Big Bang Theory: Οι αστρονομικές αμοιβές των ηθοποιών της σειράς

Το Big Bang Theory ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια και καταγράφεται και επίσημα ως μια από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες των τελευταίων ετών. Ποιες είναι όμως οι απολαβές των βασικών πρωταγωνιστών;

Ξέρουμε τις επόμενες δοκιμασίες που θα δούμε στο Survivor

Αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πάλη αλλά και ένα άθλημα έκπληξη! Οι δοκιμασίες που έρχονται στο Survivor είναι ακόμα καλύτερες.

5 νέες αφίξεις καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας

Εντείνεται η κινητικότητα το τελευταίο διάστημα στην καρδιά της Αθήνας. Ποιο κτίριο με βαριά ιστορία ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Τρία χρόνια χωρίς τον διανοούμενο που σιχαινόταν τους διανοούμενους

Μια ειλικρινής απόπειρα να κατασκευάσουμε το ψηφιδωτό του μαιτρ των αντιφάσεων ακριβώς τρία χρόνια μετά το θάνατό του.

Survivor: Η προδοσία κατά Σπαλιάρα και η βεντέτα Βαλαβάνη - Αγγελόπουλου

Μετά από ένα μήνα "διακοπών" στον Άγιο Δομίνικο, βγήκαν τα μαχαίρια και επιλέχθηκαν οι υποψήφιοι. "Σφαγή" και στο επεισόδιο της Τρίτης μετά το συμβούλιο του νησιού

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24