MOTORSPORTS

Γράφεται ιστορία στο7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Γράφεται ιστορία στο7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Το 7ο MotorFestival, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ και το οποίο αναμένεται να είναι άκρως δυναμικό!

Όλοι οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου περιμένουν να έρθει η 26η του μηνός για να ζήσουν από κοντά τη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Το 7ο MotorFestival, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ και το οποίο αναμένεται να είναι άκρως δυναμικό!

Το 7ο MotorFestival εξελίσσεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που θα έχει υπάρξει ποτέ με έναν στόχο: Να προβληθεί ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός, αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου.

Η ιστορία γράφεται μέσα από τις πράξεις, τις διακρίσεις, τις επιτυχίες, αλλά κυρίως μέσω της προσπάθειας των αθλητών μέσα από την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Οδηγοί με τεράστιες επιτυχίες ως αθλητές, αλλά και ως προσωπικότητες, θα βρίσκονται στην αρένα του Motorfestival. Ήδη έχουν δοθεί σπουδαία ονόματα του χώρου στη λίστα των συμμετεχόντων αθλητών και σε αυτούς προστίθενται και οι εξής: Ο Μάκης Λιώρης, ένας μοναδικός οδηγός που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια στις Αναβάσεις πρωταγωνιστώντας πάντα με πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις. Ο Γιώργος Κεγαχιάς, ένας νέος ταλαντούχος οδηγός που έχει ξεχωρίσει κι έχει ανέβει πολύ ψηλά στην κατηγορία του στις αναβάσεις,έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες τίτλους και πρωτιές.

Γράφεται ιστορία στο7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Ο Μάριος Χρυσάφης που θα έχει μαζί του δύο αγωνιστικές Formula 3 που δεσπόζουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. O Λευτέρης Μανδρούκας που στο Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων ξεχωρίζει εδώ και χρόνια με το Porsche 911 RSR , όπως και Γιώργος Κατσαρός, που στα ιστορικά κάνει τη διαφορά ως οδηγός αλλά και ως άνθρωπος, με δεκάδες πρωταθλήματα και νίκες στο ενεργητικό του. Σταδιακά θα ανακοινώνονται και άλλα σπουδαία ονόματα του χώρου, που υπόσχονται ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη στην αρένα και το servicepark του ΟΑΚΑ!

Το 7ο Motorfestival έχει πάρει, πλέον, τεράστιες διαστάσεις και άπαντες περιμένουν το τριήμερο 26 έως 28 Μαΐου στο ΟΑΚΑ για να γνωρίσουν τους οδηγούς, να εκπαιδευτούν και να διασκεδάσουν με αυτό που λέγεται ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός. Το βασικό μήνυμα του 7ου MotorFestival είναι να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ