MOTORSPORTS

Έτοιμοι για τη "μάχη" στους δύο τροχούς

Έτοιμοι για τη "μάχη" στους δύο τροχούς

Σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, οι αγώνες μοτοσυκλέτας ξεκινούν στη χώρα μας από τα Μέγαρα, όπου βρίσκεται το Αυτοκινητοδρόμιο που θα φιλοξενήσει τον "1ο Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ", του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Μύρισε άνοιξη και η μοτοσικλέτα βρίσκεται στην καλύτερη εποχή της, τόσο εμπορικά, όσο και αγωνιστικά. Σε διεθνές αλλά και εθνικό επίπεδο, οι αγώνες ξεκινούν και στη χώρα μας από τα Μέγαρα, όπου βρίσκεται το Αυτοκινητοδρόμιο που θα φιλοξενήσει τον «1ο Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ», του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 10:45, με σειρά εκκίνησης των 5 κατηγοριών: ΟΡΕΝ, ΝΕΩΝ, SUPERSPORT (SSP), SUPERBIKE (SBK) και RACING/SSP300.

Οι οδηγοί ολοκλήρωσαν τις δοκιμές που επιτρέπονται πριν τον αγώνα και οι πρωταγωνιστές θα είναι - στην κορυφαία SBK - ο 10 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης, που φέτος θα αγωνιστεί με Aprilia RSV4 και οι Χάρης Παρασκευόπουλος και Λευτέρης Πίππος που θα συνεχίσουν με Yamaha R1, όπως και πέρυσι.

Στην SSP o περσινός πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός με Honda CBR600RR, αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο συναγωνισμό από τον Άλεξ Παπαγεωργίου που αγωνίζεται με Yamaha R6, από τον Θεοφάνη Μίχα με την Triumph Daytona 675, τον νεαρό Δημήτρη Καρακώστα με Honda CBR600RR, αλλά και τον έμπειρο Βασίλη Ευθυμίου που θα αγωνιστεί με MV Agusta F3.

Στην Racing/SS300 ο πρωταθλητής Λέανδρος Ντότσικας με την Yamaha TZ250 είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ