MOTORSPORTS

Έκθεση Μοτοσικλέτας στην Αθήνα

Έκθεση Μοτοσικλέτας στην Αθήνα

Από την Τετάρτη 18 Απριλίου ως και την Κυριακή 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Μοτοσικλέτας στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η έκθεση αντιπροσώπων μοτοσικλέτας, έχει τη στήριξη του Συνδέσμου Εισαγωγέων. Φέτος, θα υποδεχθεί το κοινό της στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από την Τετάρτη 18 Απριλίου ως και την Κυριακή 22 Απριλίου και στοχεύει να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο γεγονός μοτοσικλέτας στην Ελλάδα.

Όλες οι εταιρείες-μέλη του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑ) θα παρουσιάσουν τα νέα του μοντέλα. Επίσης, υπολογίζεται πως θα συμμετέχουν περισσότερες από 80 εταιρείες του χώρου της μοτοσικλέτας σε περίπου 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και για αυτό επιλέχθηκε το εκθεσιακό κέντρο της Ξιφασκίας, το οποίο διαθέτει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οργανωμένο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν επίσης είδη εξοπλισμού, ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν:

  • Οργανωμένα testrides
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial καιBMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσικλέτας

Επίσης, σε διαγωνισμό, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIPGuest στο MotoGP της Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ