ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στο Ακρόπολις με Skoda Fabia R5 ο Αθανασούλα

Στο Ακρόπολις με Skoda Fabia R5 ο Αθανασούλα
Ράλι

Οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Ζακχαίος θα αγωνιστούν στο Ράλι Ακρόπολις με μια Skoda Fabia R5 και την υποστήριξη του Lascaris Foundation.

Το ελληνικό πλήρωμα που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα, με κορυφαία στιγμή τη νίκη τους στην κατηγορία παραγωγής του WRC και 8η θέση γενικής στο Ράλι Ακρόπολις του 2009, θα έχει στη διάθεσή του ένα ολοκαίνουριο Skoda Fabia R5 της Motorsport Italia, που ειδικά για το Ακρόπολις θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη της Skoda Motorsport.

Η συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και έχει δηλωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με δικαίωμα συγκομιδής βαθμών. Χορηγός της προσπάθειας είναι το Lascaris Foundation, που έχει δώσει και το όνομά του στην ομάδα, την Lascaris Foundation Team Greece!

« Η προσπάθεια για τη συμμετοχή μας στο Ακρόπολις καρποφόρησε πραγματικά την τελευταία στιγμή, χάρη στη μεγάλη χορηγία του Lascaris Foundation. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, εν μέσω κρίσης, να υπάρχουν οργανισμοί που στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και υπόσχομαι από την πλευρά μας, ο Νίκος και εγώ, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», αναφέρει ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί σε ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου και της Αττικής το διήμερο 10 - 11 Οκτωβρίου, με την εκκίνηση να λαμβάνει χώρα στην Ακρόπολη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:00GR. Το Service Park θα βρίσκεται στο Λουτράκι στον χώρο της Σχολής Μηχανικού.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

ΤΡΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ SUZUKA (VIDEOS)

Η SUZUKI ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο SCHUMI ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ