MOTOGP

Χειρουργήθηκε ο Μάρκεθ

Χειρουργήθηκε ο Μάρκεθ

Σε επέμβαση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού υποβλήθηκε ο Μαρκ Μάρκεθ, προκειμένου να ξεπεράσει το κάταγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε χωμάτινη πίστα.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα MotoGP και αναβάτης της Repsol Honda, Μαρκ Μάρκεθ, υπέστη κάταγμα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε χωμάτινη πίστα και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο επικεφαλής της μονάδας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου που χειρουργήθηκε, ανέφερε: "Ο ασθενής φιλοξενήθηκε στα επείγοντα περιστατικά έχοντας πτώση στην πρωινή του προπόνηση.

Παρουσίασε μία δυσμορφία στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα και αποφασίσαμε να καταπολεμήσουμε το πρόβλημα, τοποθετώντας πλάκα τιτανίου στο σημείο.

Η λειτουργική αποκατάσταση θα γίνει μετά από 24 ώρες, ενώ ενδεχομένως να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο ισπανικό Grand Prix".

Από την πλευρά του, ο Μάρκεθ ευχαρίστησε τον γιατρό μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέροντας: "Ευχαριστώ και πάλι τον Dr. Mir. Τι θα κάναμε χωρίς αυτόν".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ