MOTOGP

To γκριντ των MotoGP για το 2017

To γκριντ των MotoGP για το 2017

Δείτε πώς διαμορφώνεται το γκριντ της κορυφαίας κατηγορίας των MotoGP για το 2017. Αρκετές οι αλλαγές, με σημαντικότερη τη μετακίνηση του Jorge Lorenzo από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σε αυτήν της Ducati.

Οι περισσότερες ομάδες, εργοστασιακές και "δορυφορικές" έχουν οριστικοποιήσει τα πλάνα τους τόσο για την επόμενη χρονιά όσο και για το 2018. Του χρόνου θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές με σημαντικότερη όλων τη μετακίνηση του Jorge Lorenzo από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σε αυτήν της Ducati.

Τη θέση του στη Yamaha ως παρτενέρ του Valentino Rossi θα πάρει ο Maverick Vinales.Team-mate του Lorenzo στην ιταλική ομάδα θα είναι ο Andrea Dovizioso, με τον Andrea Iannone να συνεχίζει την καριέρα τουστη Suzuki.Νέο δίδυμο αναβατών θα έχουν η Suzuki, η Aprilia καθώς και η Yamaha Tech 3, ενώ στο... χορό θα μπει και η KTM, που θα στηριχθεί στο μέχρι πρότινος δίδυμο της Tech 3 (Bradley Smith - Pol Espargaro).

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως διαμορφώνονται έως τώρα τα ρόστερ των ομάδων καθώς επίσης και τη διάρκεια των συμβολαίων των αναβατών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πόσο "μετράει" το αυτοκίνητο στις γυναίκες; (video)
Σκηνικό διάλυσης παρουσιάζουν τα δημόσια ΚΤΕΟ
Τι τέλη θα πληρώσουμε το 2017;
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ