MOTOGP

Τι θα κάνει ο Rossi του χρόνου;

Τι θα κάνει ο Rossi του χρόνου;

Το συμβόλαιό του Βαλεντίνο Ρόσι λήγει και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

H φετινή σεζόν στα MotoGP προμηνύεται συναρπαστική τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Δεν είναι μόνο οι αλλαγές που έχουμε στα ηλεκτρονικά και στον προμηθευτή ελαστικών (από την Bridgestone στη Michelin), ούτε οι… ανοιχτοί λογαριασμοί που έχουν από τους τελευταίους αγώνες του 2015 οι Rossi - Marquez - Lorenzo.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Με τα συμβόλαια των περισσότερων αναβατών των εργοστασιακών ομάδων (Yamaha, Honda, Ducati, Suzuki) να λήγουν στο τέλος του 2016, είναι δεδομένο ότι η μεταγραφολογία θα μας απασχολήσει έντονα τους επόμενους μήνες.

Ένα από τα βαριά συμβόλαια που ολοκληρώνεται στα τέλη του '16 είναι και αυτό του Valentino Rossi, ο οποίος πάντως δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα τα παρατήσει. O 36χρονος 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέλυσε τα πλάνα του σε συνέντευξή του στο ιταλικό SkySport MotoGP. Εκεί, λοιπόν, άνοιξε τα χαρτιά του και εξήγησε πως θα κινηθεί.

Στα τέλη του 2016 λήγει το συμβόλαιό μου με τη Yamaha και θα πρέπει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω για άλλα δύο χρόνια. Αν συμφωνήσουμε με τη Yamaha θα είναι μόνο για διετές το συμβόλαιο. Θα είναι όπως και το 2014, θα δω πως θα κυλήσουν οι πρώτοι 5 - 6 αγώνες και μετά θα σκεφτώ τι θα κάνω. Το ιδανικό για κάθε αναβάτη θα ήταν να αποφασίζει στη Valencia (τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος), αλλά το 'παζάρι' ξεκινά πολύ νωρίτερα”.

Ο Rossi έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Yamaha, την ομάδα που πήρε από το ναδίρ το 2004 και την οδήγησε στην κορυφή. Βέβαια, ανάλογες δηλώσεις έχει κάνει και ο ομόσταβλός του, Jorge Lorenzo για τον οποίο όπως είναι γνωστό και έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές ενδιαφέρεται έντονα η Ducati η οποία μάλιστα στο παρελθόν του έχει καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση. Αν φέτος η νέα μοτοσυκλέτα της ιταλικής φίρμας αποδειχθεί άκρως ανταγωνιστική τότε είναι πολύ πιθανό του χρόνου ο Ισπανός να αλλάξει στρατόπεδο…

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Οι τιμές των αυτοκινήτων ανά εταιρεία!

Στην τελική ευθεία η εξέλιξη του Opel Astra TCR (VIDEO)

Το Suzuki Baleno έρχεται Ευρώπη (VIDEO)

Αποκαλυπτήρια για το επιβλητικό Nissan Armada (VIDEO)

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ