MOTOGP

Στη Valencia το αγωνιστικό ντεμπούτο της KTM

Στη Valencia το αγωνιστικό ντεμπούτο της KTM

Μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν που ακριβώς βρίσκεται η μοτοσυκλέτα τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχουν οι άνθρωποι της KTM στις δοκιμές που διεξάγονται το διήμερο 19-20 Ιουλίου στο Red Bull Ring, το οποίο θα φιλοξενήσει στις 14 Αυγούστου το Αυστριακό GP.

Η αυστριακή εταιρεία που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πρωτάθλημα του 2017 βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο σύμφωνα με τα λεγόμενα των επίσημων δοκιμαστών της, Mika Kallio και Thomas Luthi που έχουν επωμιστεί το βάρος της εξέλιξης της RC16.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

« Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι πραγματικά ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ με τις άλλες ομάδες. Νομίζω ότι οι χρόνοι μας είναι σε καλό επίπεδο, αρκετά καλό θα έλεγα. Προσπαθήσαμε να ακολο0υθήσουμε τους άλλους για να δούμε πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα και που χάνουμε σε σύγκριση με αυτούς», σχολίασε ο Kallio που σημείωσε χρόνο 1:26.056 όντας 2,292" πιο αργός από τον ταχύτερο της ημέρας -με χρόνο 1:23.764-, Andrea Dovizioso (Ducati).

Ο Thomas Luthi από την πλευρά του ήταν σχεδόν τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον Φινλανδό, με χρόνο 1:26.405.

Με φόντο τη Valencia

« Γύρω στα δύο δευτερόλεπτα πίσω από τους ταχύτερους συνδυασμούς, είναι αρκετά καλά για τα τωρινά δεδομένα. Έχουμε ακόμα χρόνο να δουλέψουμε πριν τον αγώνα της Valencia», πρόσθεσε ο 33χρονος Φινλανδός επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν την KTM να κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα του 2016, στην πίστα Ricardo Tormo, το 3ήμερο 11-13 Νοεμβρίου.

Στη Valencia το αγωνιστικό ντεμπούτο της KTM

Κάτι ανάλογο είχε πράξει και η Suzuki το 2014, λίγους μήνες πριν την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, όπου δοκίμασε τις νέες GSX-RR απέναντι στον ανταγωνισμό, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στη Valencia.

Η KTM θα ξεκινήσει την περιπέτειά της στην κορυφαία κατηγορία των MotoGP με δίδυμο τους Bradley Smith - Pol Espargaro οι οποίοι τα τελευταία χρόνια οδηγούν για την Monster Yamaha Tech 3.

Και οι δύο έχουν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (για το 2017 και το 2018) με την αυστριακή ομάδα.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Το 7ο θαύμα του Marquez!
Ελπίδες για επιστροφή «Ακρόπολις» στο WRC το 2017
O Μιχάλης Ζώτος αποχώρησε από την Toyota WRC
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ