MOTOGP

Στη Μαλαισία το ντεμπούτο της Ducati GP16

Στη Μαλαισία το ντεμπούτο της Ducati GP16

H νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Ducati για τα MotoGP που θα φέρει την κωδική ονομασία GP16, θα κάνει το ντεμπούτο της στη Μαλαισία, στο πρώτο χειμερινό τεστ που θα γίνει τον Φλεβάρη στην πίστα της Sepang (1-3/2), σύμφωνα με τον Gigi Dall'Igna.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse εξήγησε τι μοτοσυκλέτες θα έχουν τη νέα σεζόν οι τέσσερις ομάδες που θα είναι στο Πρωτάθλημα με Ducati. Μαζί με την εργοστασιακή ομάδα, την Pramac Racing και την Avintia, η ομάδα του Aspar θα έχει επίσης μοτοσυκλέτες της Ducati για τους αναβάτες της!

« Η Pramac θα έχει τη μοτοσυκλέτα του 2015, την ίδια ακριβώς που είχαν φέτος οι εργοστασιακοί οδηγοί. Η Avintia και ο Aspar θα έχουν την 14.2, την ίδια ακριβώς μοτοσυκλέτα που είχε ο Petrucci στους τελευταίους αγώνες του '15». Η Ducati δεν έφερε τη νέα μοτοσυκλέτα, την GP16, στη Valencia επειδή θέλει πρώτα να δει τη συμπεριφορά της προηγούμενης έκδοσης με τα ελαστικά της Michelin. « Αυτός ήταν ο λόγος που δεν τη φέραμε. Παράλληλα θέλουμε να δοκιμάσουμε και μερικές διαφορετικές γεωμετρίες, για να είμαστε έτοιμοι για τη Sepang», εξήγησε ο Dall'Igna.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η GP16 δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την GP15. Αυτή η είδηση "βγήκε" όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο η Pramac δεν δοκίμαζε φέτος εξαρτήματα για την εργοστασιακή ομάδα. « Δεν μπορείς να το κάνεις όταν έχεις διαφορετική μοτοσυκλέτα. Θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν, διότι η GP15 και η GP16 δεν είναι τόσο διαφορετικές».

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Στo Abu Dhabi πέφτει η αυλαία της F1

Ducati 959 Panigale: Το αντίδοτο (VIDEO)

Renault Captur: Προσάρμοσέ το στο προσωπικό σου στυλ!

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ